Şimdi Ara

Bu PSU Bu Sistem Gidermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Yeni Üye Oldum Biraz Acemiyim Ama Birşeyler Öğrenmek istiyorum
    Şimdi Bende 350W"luk Bir PSU Var 2006 Model ve Tam 2 Haftadır Kullanıyorum Bi Sorun Yok Eski Sistemimde Benim 250W"luk Vardı Ona Ati X700 Taktıgımda Yanmıştı ama Şimdi 350W PSU"ya 8800GTS Taktım ve Diğer Sistemim Bu Şekilde

İntel Pentium D 2.80 GHZ @ 3 GHZ (Cooller Master Fan)
    2 GB DDR2 667 MHZ @ 735 MHZ Ram
    160 GB Sata Hard Disk
    Sparkle Nvidia 8800GTS 320 MB 320 BİT
    MSI Anakart

Ben Bu Sisteme Herhangibi Bir 2.2 GHZ Core Dou 2 Takıcam Bu Sizce Bir Sorun Olurmu ?

(NOT: Moderator Arkadaşlar Yeni Üye Oldum Ve Cep Telefon"um Servise Pil Girişi Yandı ve Şarj Olmuyor Şimdilik Çaylak Üyeyim ama En Kısa Zamanda Cep Onayı Yapıcam)

• Güç kaynakları hakkında bilinmesi gerekenler
    yazıyı okuyun.

PSU Tavsiyeleri(PSU list)
    konusunu inceleyin.

Kasa rehberi & Kullanıcı yorumları
    konusunu inceleyin.

Kasa/Güç kaynağı
    konularını inceleyin.

quote:

Orjinalden alıntı: Presler2

Ben Bu Sisteme Herhangibi Bir 2.2 GHZ Core Dou 2 Takıcam Bu Sizce Bir Sorun Olurmu ?

Intel Marka İşlemci Kullananlar İçin Tanımlama Yazılımı
    konusunu inceleyin.

Almayı düşündüğünüz İntel İşlemci anakart tarafından destekleniyor mu? Bunu öğrenmek için; Anakartının markasını öğrendikten sonra modeline göre destek sitesini öğrenmek de kolaylaşacak tabiki. Bunun için Everest Free Edition programını indirerek bu uygulamayla, ekranda gösterdiği bilgilerle, donanımımıza yön verebiliriz. Bu program ayrıca destek sitesine direk ulaşmanıza da yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 8 Mayıs 2009; 4:54:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.