Şimdi Ara

Bu psu sisteme yetermi ? / Oc yaptırırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle bilgisayarım toplama , 1 yıl oldu toplayalı, işlemciye vb overclockun O sunu bile yapamıyorum. (biosdan vb anlıyorum.) fakat overclock yapamamın sebebi kendi fikrimce PSU mun yetmediğinden yana. Bu yüzden yeni psu almadan fikir danışmak istedim benim cpumu internette 4 ghz gibi seviyeye taşıyan birçok kullanıcı mevcut aynı ghzye ulaşmayı bende istiyorum

Ayrıca bu psu yu alsam 4 ghz overclock yapabilirmiyim ?

Psu :http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/ocz-ocz-zt750w-eu-zt-serisi-80plus-750w-guc-kaynagi-(tak-cikart-kablolu)/productdetails.aspx?I_ID=59918

parçalar şu şekilde ;

Cpu : Amd phenom II X6 1055T 2.80ghz
    Memory : Zeppelin 4 GB 1333 mhz ddr3 ram
    Anakart : GA-Gigabyte M68MT-S2P Rev 3.0
    Psu : Frispy 300w (12+ V dan 10Amper veriyor)
    HDD: Samsung Sp2004C 200 GB 7200 Rpm
    GPU : VTX Radeon HD 5570 2 GB 128 Bit

birde biostan Cool N Quiet kapalı , işlemci çarpanı x14 vb olmasına rağmen işlemci 2.80 ghzde sabit çalışmıyor. 2.7 ~ 2.5 e düşüyor. (windows 7 de güç yönetimi ile alakası yok) ve işlemcimin HT link hızı 2000 olmasına rağmen 1000 ~ 800 arasında gidip geliyor. bu sorunların psudan olduğuna kanaat getirmekteyim. nasıl bir psu almalıyım ? saygılar . .

Bu arada biosum güncel durumda. .

Cpu-Z SS :
     Bu psu sisteme yetermi ? / Oc yaptırırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pffyaws -- 16 Eylül 2012; 19:14:48 >

• ++
  • 500 wattlık 80+ yeter bence boşuna çok para vermeye gerek yok
  • ancak 4 ghzye çıkarmada yardımcı olacakmıdır ? 12v den kaç amper verdiği önemli değilmidir ?
  • ++
  • +++
  • 550 Watt 80 Plus PSU alın garanti olsun.

Overclock ve Soğutma bölümüne yeni konu açarsanız daha iyi yardımcı olurlar..

İyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    2 ay önce açıldı
    PSU Yeter Mi?
    11 ay önce açıldı
    650W bu sisteme yeter mi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siz en iyisi 600 ve üstüne bakın oc falan çok uğraşcaksınız galiba seasonic corsair high power markalarının 600 ve üstü 80+ olmasına dikkat edin
  • arkadaşlar daha önce 600w bi psu almıştım ancak hiç bi şekilde oc falan yapamadım geri vermek zorunda kaldım araştırınca cpu vb parçaların +12v kullandığını öğrendim bu kanaldan kaç amper gerekir benim sistemime ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pffyaws

arkadaşlar daha önce 600w bi psu almıştım ancak hiç bi şekilde oc falan yapamadım geri vermek zorunda kaldım araştırınca cpu vb parçaların +12v kullandığını öğrendim bu kanaldan kaç amper gerekir benim sistemime ?

dediğim markaların 600 watt 80+ olanı alırsanız 12 kanalı size yeticektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

arkadaşlar daha önce 600w bi psu almıştım ancak hiç bi şekilde oc falan yapamadım geri vermek zorunda kaldım araştırınca cpu vb parçaların +12v kullandığını öğrendim bu kanaldan kaç amper gerekir benim sistemime ?

teşekkürler :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

teşekkürler :)

rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.