Bildirim
Bu Puma nasıldır giyen var mı? SS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kusura bakmada o nasıl bir zevktir ama ayakkabıları rahattır pumanın -
apaçi tarzı bence -
top oynamak için kullanışlıda gezip tozmak için iğrenç bi tarz ama zevkler ve renkler tartışılmaz gardaş -
quote:
Orijinalden alıntı: heatrash
kusura bakmada o nasıl bir zevktir ama ayakkabıları rahattır pumanın
Pumanın günlük kullanım için yaptığı tasarımlar hemen hemen hep aynı -
Puma Suede bakmaz mıydın ?
-
Bütün ayakkabılarım pumadır.Resimdeki ayakkabı future cat, şu an giydiğim ayakkabı future cat2.Puma her zaman iyidir. -
Birde ferrari logolu versiyonu var
-
quote:
Orijinalden alıntı: tatar19
quote:
Pumanın günlük kullanım için yaptığı tasarımlar hemen hemen hep aynı
dostum günlük yaşamda bu ayakkabıyı giymeyi düşünmüyorsun sanırım? -
quote:
quote:
quote:
dostum günlük yaşamda bu ayakkabıyı giymeyi düşünmüyorsun sanırım?
nerde giymeliyim sence?? -
quote:
quote:
quote:
quote:
nerde giymeliyim sence??
halı saha başka bir yerde giyilmez bence
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
nerde giymeliyim sence??
halı saha başka bir yerde giyilmez bence
bende arkadaşın ayağında gördüm hoşuma gitti.Bide spor mağazaları hep günlük kategorisinde satıyor
-
quote:
arkadaşım zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence sen değiştir zevkini. ferrari logosudur, ayı gibi puma logosudur, yani devasa logolu şeylerden vazgeç. gerçi gösterdiğin ayakkabılardan logoları çıkarsak da 5 para etmez tipleri var ama ne yapalım. ha tipi zevk meselesi de hiç bir kız arkadaşım bu tip ayakkabı giyen insanla bir şey düşünmez, eminim buna. kendim için giyiyorum diyorsan senin bileceğin iş tabi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chandler Bing
quote:
arkadaşım zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence sen değiştir zevkini. ferrari logosudur, ayı gibi puma logosudur, yani devasa logolu şeylerden vazgeç. gerçi gösterdiğin ayakkabılardan logoları çıkarsak da 5 para etmez tipleri var ama ne yapalım. ha tipi zevk meselesi de hiç bir kız arkadaşım bu tip ayakkabı giyen insanla bir şey düşünmez, eminim buna. kendim için giyiyorum diyorsan senin bileceğin iş tabi.
hocam logosu için demedim ayakkabıyı dikkatli bakarsan o modelde arkadaki malzeme değişik kimseye bişey kanıtlama gibi bi düşüncem yok zaten hoşuma gitti fikirlerinizi almak istedim.Ayakkabı kişiliği mi yansıtıyorda kızlar bunu giyince yüzümüze bakmıyor
-
kullandığım her türlü sportif ürünün markası puma'dır. puma'nın ürünlerini gerçekten çok severim. ferrari ve ducati logolu ürünleri hariç.
ilk resimlerdeki modeli de 4-5 aydır kullanıyorum. 174 tl idi yanlış hatırlamıyorsam fiyatı. ama ben forumistanbuldaki intersport mağazasından indirim ile 130 tl ye almıştım. pantolon ile güzel duruyor yalnız capri veya şortla biraz kaba kalabiliyor.
bu arada ayakkabıyı günlük kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelhurricane -- 15 Temmuz 2012; 3:15:57 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Chandler Bing
quote:
hocam logosu için demedim ayakkabıyı dikkatli bakarsan o modelde arkadaki malzeme değişik kimseye bişey kanıtlama gibi bi düşüncem yok zaten hoşuma gitti fikirlerinizi almak istedim.Ayakkabı kişiliği mi yansıtıyorda kızlar bunu giyince yüzümüze bakmıyor
ayakkabı kişiliği yansıtıyor denemez ama kadınlar önce ayakkabıya bakar diye de bir gerçek var.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- üniversitede tutanak tutulursa ne olur
- citol kullananların yorumları
- rexapin bıraktıktan sonra yan etkileri
- mahkumlar cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşılıyor
- kimlik buldum ne yapmalıyım
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
- elektrikli bebek arabası
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X