Şimdi Ara

Bu Ram modeli ne kadar iyi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JimmyCool1907

Corsair gibi kaliteli bir marka psu tercih edin.

Marka Corsair iyi diyorsunuz,peki 750W da bir sıkıntı var mı Hocam fazlasıyla yeter mi bu sisteme OC veya SLI yapmazsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joel_Miller -- 3 Temmuz 2016; 15:49:14 >
  • oyun için 8 bile ideal şuan 16 isteyen oyun yok denecek kadar az hatta bildiğim kadarıyla yok. 8x2 işinizi gayet iyi görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

oyun için 8 bile ideal şuan 16 isteyen oyun yok denecek kadar az hatta bildiğim kadarıyla yok. 8x2 işinizi gayet iyi görecektir.

Hocam 2x8 ile 1x16 ne farkı oluyor ? Performans farkı mı yoksa ne bunu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps4player

quote:

Marka Corsair iyi diyorsunuz,peki 750W da bir sıkıntı var mı Hocam fazlasıyla yeter mi bu sisteme OC veya SLI yapmazsam?

Tabikide yeterli.
  • quote:

quote:

oyun için 8 bile ideal şuan 16 isteyen oyun yok denecek kadar az hatta bildiğim kadarıyla yok. 8x2 işinizi gayet iyi görecektir.

Hocam 2x8 ile 1x16 ne farkı oluyor ? Performans farkı mı yoksa ne bunu merak ediyorum.

ufak bir örnekle açıklayayım ; Tek modul rami 1 kamyonet, Çift modul rami 2 kamyonet olarak hesaplayın. 1 Kamyonet max. 10 ton yük kaldırıyor. Taşınması gerekilen 8 tonluk malzeme var. 8 tonluk bir yükü tek kamyonetin mi taşıması daha kolay yoksa 2 kamyonete bölüp taşımak mı daha kolay ?
  • quote:

quote:

quote:

ufak bir örnekle açıklayayım ; Tek modul rami 1 kamyonet, Çift modul rami 2 kamyonet olarak hesaplayın. 1 Kamyonet max. 10 ton yük kaldırıyor. Taşınması gerekilen 8 tonluk malzeme var. 8 tonluk bir yükü tek kamyonetin mi taşıması daha kolay yoksa 2 kamyonete bölüp taşımak mı daha kolay ?

Örneğiniz olağanüstü hocam,teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Tabikide yeterli.

Peki Hocam SLI yapmayı hiç düşünmüyorum, sadece OC yapsam da 750W çok çok rahat yeterli olacakmıdır?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tabikide yeterli.

Peki Hocam SLI yapmayı hiç düşünmüyorum, sadece OC yapsam da 750W çok çok rahat yeterli olacakmıdır?

Yeterli kardeşim hiç derdi yok.

• 3000 mhz cl 15 mi 3200 mhz c16 mi almak lazim gaming icin. Xmp acip kullanilcak sistem extreme bi oc olmayacak ramlere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.