Şimdi Ara

Bu Resim Hangi Animeden? (Oyun) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.656
Cevap
3
Favori
57.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teknikkonular

hadi oyuna devam

bencede
  •  Bu Resim Hangi Animeden? (Oyun)

o zmn bi soru benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 15 Ekim 2010; 12:03:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

Bu Resim Hangi Animeden? (Oyun)

o zmn bi soru benden

Bu nasıl bir ss'Tir,burnum kanadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel Van Helsing -- 15 Ekim 2010; 15:52:27 >
  • Sora no Otoshimono

Gülmekten yarılmıştım izlerken. Özellikle 11. bölüm banyo sahnesi hala aklımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Sora no Otoshimono

Tavsiye ediyorsun yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 15 Ekim 2010; 16:52:34 >
  • Hocam ecchi seviyorsan izle ve cidden komiktir. Chibi çizimleri çoktur o yönden de hoşuma gitmişti. DearS ve Chobits'e benzer. 13 bölüm.

Eminim onay beklemeden soruyorum.

• Eyvallah, Ecchi komidiyle iyi gidiyor. Sadece külot göstermek içinse hayır...
  • quote:

Eminim onay beklemeden soruyorum.

Emin değilim ama çizim olarak xxxholic'e benziyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 15 Ekim 2010; 17:12:59 >
  • Öyle sadece külot gösteren boş ecchileri ben de hiç sevmiyorum. Ama bu güzel.

xxxholic değil.

Romantik komedi, shoujo. 26 bölüm. 2-3 hafta önce bitti.
  •  Bu Resim Hangi Animeden? (Oyun)
  • elfen lied?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

quote:

Sora no Otoshimono

Tavsiye ediyorsun yani.

ecchiyi abartmayan bi seri istiyosan uygun ve güzeldir sora no otoshimono ben sevdim vakit geçirmelik seriler listemde 3.cü sıraya yerleşti komediside iyi dozdadır müzikleri o kadar güzel ve fazlaki her ending için farklı müzik var o derece

• quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

elfen lied?

Doğru. İzlemediğim halde ben bile tanıdım Lucy denen karıyı artık.
  • @Lurtz Uruk Hai
    Senin ekrandan gözükmüyor mu kardeş bak benim sorunun cevabı daha gelmemiş. Bir adabı var herhalde bu işin.

Cevap Kaichou wa Maid-sama! olacaktı.

Zaman geçirmek için izlenebilir. Kesin izleyin diyeceğim bir seri değil.
  • @dasdacik, eyvallah bilgi için... Türkçe altyazılı olarak seyredim diyorum. Tamamlamasına 4 bölüm kalmış.

@Mr. Crowley, Kanokon'u neden sevmedin? Bence ecchi konusunu abartsalar da espriler falan fena değildir.

@Lurtz Uruk Hai, her forumun kuralı var da her oyunun kuralı yok mu?
  • Aynen dediğin gibi ecchi fazla abartıydı. Konusu olsun, karakterler olsun bir türlü sevemedim nedense. Ecchi önerisi arıyorsan önceliğin Sora no Otoshimono olsun. Ayrıca Midori no Hibi ve Zero no Tsukaima da beğendiğim ecchi serilerdendir.

Aslında bir dahaki sorum olacaktı ama direk sana önereceğim bir anime var. Hatırladığım kadarıyla Pale Cocoon izlemiştin ve beğenmiştin. Biraz ona benziyor.

Freedom

7 bölüm OVA.

Dünyada büyük bir yıkım gerçekleşmiş ve kurtulanlar Ay'da Eden adını verdikleri bir şehirde yaşıyorlar. Başka birşey demek istemiyorum yoksa spoiler olacak. Senaryo ilginç ve çok sürükleyici. 2 bölüm izle, beğenmezsen bırakırsın ki sanmıyorum bırakacağını. Dp'de 6 bölüm çevrilmiş son bölüm çevirisi yok. İngilizce izlemek sorun olur mu bilmiyorum ama bakmanı öneriyorum.
    1 günde bitirdiğim animelerden :)

Oyuna devam edelim bu arada :D

• Zero no Tsukaima bazı karekterlerini netten tanıyorum, yanılmıyorsam meşhur iyi bir seri. Bundan başlim Freedom da ilgimi çekti her çeviri varken onu da aradan çıkarım, bilgi için tekrar saol...

Evet soran yok mu?
  • konu biraz dağılmış bende direk buraya yazıyım o zmn bide sora no otoshimono nun 2.ci sezonu çıktı şu an sadece 2 bölüm çıktı adı sora no otoshimono forte 2.ci bölüm biraz ecchi yüklü olsada güzel olccak bi seri
  • Soralım bakalım.

13 bölüm 1 OVAsı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 16 Ekim 2010; 20:14:23 >
  • tactical roar
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.