Şimdi Ara

Bu Resim Hangi Animeden? (Oyun) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.656
Cevap
3
Favori
57.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsteyen sorabilir benim yerime.
  • izlemedim izlemiycemde fakat anime wallpapers indirdiğimde arada bulduğum bi seri (biraz zor galiba resim ilerde ipucu eklerim)

Bu Resim Hangi Animeden? (Oyun)
  • Azumanga Daioh. İsteyen sorsun.
  •  Bu Resim Hangi Animeden? (Oyun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 21 Haziran 2011; 0:19:53 >
  • nadesico doğruysa isteyen sorabilir
  • Doğrudur. Yeni soruyu isteyen sorsun.
  • Cowboy Bebop
  • Değil.
  • Spike'ın kör bir kadınla konuştuğu bir sahne vardı bunu görünce direk aklıma o geldi
  • ipucu ünlü bir mecha

• Cevap Macross: Do You Remember Love? olacaktı, isteyen sorabilir.
    crowley hocam bu arada bişi sorabilirmiyim duyduğuma göre yıldız teknik üniversitesinde anime izliyen/seven çok oluyomuş böyle bişi varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 23 Haziran 2011; 21:56:50 >
  • cevap toradora olacak sanırım.

@dasdacik
    Valla forumlarda çok görüyorum. Mesela buradan dombilibili de yıldızdan hatta bu forum sayesinde tanışmıştık. 1-2 kişi daha vardı buralarda ama pek yazmıyorlar. Okulun kendi forumunda da epey izleyen görüyorum ama bir anime kulübümüz olmadığı için toplanıp bir etkinlik yapma gibi durumumuz olmuyor malesef.
    Üniversite sınavlarına mı girdin? Yıldız'a gelmek gibi bir niyetin varsa gel bence öneririm. Yardımcı oluruz sana her konuda :)
  • Yeni bir seri.

• Shiki mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Shiki mi?

Yok hocam. Bir animenin küçük bir kısmındaydı bu. Yeni bir seri, henüz bir kaç bölümü çıktı sadece.
  • deadman wonderland aklıma yine geldi bu sahne tamda kızdan iğrenmeyi bırakmıştım yalnız birkaç değilde 10-11 bölümü çıkmış olması lazım 13 de biter yeni sezon seriler tutanlar veya tutcağı kesin olanlar 13 ün üstünde bölüm alıyolar(incelediğimdede bir tek ao no exorcist 25 de bitiyor ve bana kalırsa uzatılırda başarılı bir seri)

@mr.crowley daha sınava girmedim fakat giden bi arkadaşımdan duyduğum ve dikkat ettiğim kadarıyla böyle bir çoğunluk olduğunu farkettim anime kulübü açmak için uygun bir üniversitede diğer bazı üniversitelerdede açılmış bişi bu o yüzden düşünüyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 24 Haziran 2011; 6:23:06 >

yenilerden.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.