Şimdi Ara

Bu rezillik TFF'nin ürünüdür! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BJK

Iyi de ortada bir kural var ve siz bu kuralı bile bile neden yabancı transferi yapıyorsunuz? Almak zorunda değilsiniz. Bile bile lades bu

Söylediğinde haklısın. ama; tamam türkiyede süper futbolcular olur yabancı kuralı koyarsın. Türkiye de kaç tane futbolcu varki alınabilecek. Çok iyi dediklerimizi görüyoruz. küçük takımın büyük futbolcuları çıkıyor çoğu. Adam istanbula geldiğinde gece hayatı karı kız bitiriyor futbolcuyu. Türk futbolcuların problemlerini hepimiz biliyoruz konuşmaya gerek yok. onun için konu başlığı doğru.
  • Yabancı sınırının kalkması gerektiğine inanıyorum fakat zamanında Aziz Yıldırım bunu söylediği zaman olamazzz, imkansızz diye itiraz edenler şimdi bunu istemesi sizce de çok manidar değil mi ?

ne ekersen onu biçersin, unutma...
  • Yıl olmuş 2014 hala Türkiye ligini izleyen var.Zamanınıza yazık açın bi La Liga, Barclays Premier League izleyin gözünüz futbol görsün.Türkiye'de futbol bitmiştir bunu tartışmanın hiç bir anlamı yok.Hiç bir takımın başarısı yok, gidip anadolu köy takımlarını yenip şampiyon oldum ben diyen adamlara takım denmez.
  • Ne ekersen onu biçersini bir defa geçeceksiniz.

Türk futbolcusu bu sınıra bakıp senelerdir yatıyor. Milli takım da çöp, ligin oyun kalitesi de çöp, çöpoğlu çöp.

Avrupa'nın köy takımlarında bile böyle bir sınır yokken biz de kalkıp elalemin yıldızlarına kafa tutmaya çalışıyoruz.
  • @MERT237

Aynen öyle. Dünya derbisi(!) Fenerbahçe - Galatasaray maçında dahi adam akıllı 2 pas göremiyorsak bu ülkede başka da bir şey beklememek lazım. Hala daha 10 yıl önceki kuparlarla başarılarla övünüyoruz. Ülkede 100 yılı aşmış birkaç tane kulüp bulunmasına rağmen onca tarih boyunca 2 tane kupa gelmişse kimse hala daha başarı hikayesi okumasın. Kulüplerin yaptıkları yatırımlar az değil. Takımlarımız fakir de değil. Hatta transfere en çok harcama yapanlar arasındayız. Bu yatırıma bu başarı yetersiz hatta hiç değeri taşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

@MERT237

Aynen öyle. Dünya derbisi(!) Fenerbahçe - Galatasaray maçında dahi adam akıllı 2 pas göremiyorsak bu ülkede başka da bir şey beklememek lazım. Hala daha 10 yıl önceki kuparlarla başarılarla övünüyoruz. Ülkede 100 yılı aşmış birkaç tane kulüp bulunmasına rağmen onca tarih boyunca 2 tane kupa gelmişse kimse hala daha başarı hikayesi okumasın. Kulüplerin yaptıkları yatırımlar az değil. Takımlarımız fakir de değil. Hatta transfere en çok harcama yapanlar arasındayız. Bu yatırıma bu başarı yetersiz hatta hiç değeri taşıyor.

Daha sonra yazarım diye aklımın bir köşesine attığım düşünceleri dile getirmişsiniz.Yok yani yok koca bir hiç, ne Beşiktaş, ne Fenerbahçe ne de Galatasaray.Ben çocuktum Avrupa'da başarı elde edecektik, ben üniversite bitirdim iş sahibi oldum hala edeceğiz.Burada gidip Manchester United'a 5 at gel demiyorum ama siz burda resmen asarım keserim diyorsunuz Avrupa'ya gidip basit bir takıma bile yenilip geliyorsunuz.1 olur anlarım, 2 olur anlarım ama her sene mi şanssızlık ? Bırakın artık taraftarı sömürmeyi.

Kulüp yönetimleri gerçekten spora, başarıya odaklanmadığı sürece bir şey elde edemeyiz.Hep mafya gibi adamlar, her akşam televizyonlarda tehditler, demeçler, sözlü saldırılar.Avrupa'da hangi büyük kulübün başkanı bu kadar çıkıp yerli yersiz açıklama yapıyor ?

Ben bir ülkede sabahlara kadar canlı yayında futbol konuşulup üzerine bir de başarının sıfır olmasını anlayamıyorum.

• sen terimle 5 yillik imza yapaydin tff istesede alamazdi terimi.

her sene sonunda 1 yillik yaptin .tffde baktiki sene sonunda bitiyor zaten .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz iki maçta 10 gol yiyin sonra tff ye suç atın
    Beter olsun yabancıya bel bağlayan takımlar
    Trabzon
    Beşiktaş
    Galatasaray
    Fenerbahçe
    Vs vs hepsi aynı
    Hepsi için sen yedek kalecine 2500 tl maaş veriyorsun adam ekmekmg götürecek eve 155 tl aylık kartmi alacak adama jip almışlar para toplayıp eee benzin 2500 tl ile ancak markete gider jip ile
    Ülkemizde yerli oyuncunun ve teknik direktörün yeri yok Tahammül etmiyoruz adam sözleşme imzalarken takım için sözleşme imzalıyor tazminat falan yok ama yabancı tazminatın alasını yazıyor

• Yangına körükle gitmek bu olsa gerek
  • Ne alaka sizin istediğiniz şekilde devam ediyor bundan 5 sene önce çok değil 11 Türk filan diyordunuz ne oldu

Ne ekersen onu biçersin.Fenerbahçe camiasına biz ettik siz etmeyin sizlerden özür diliyoruz başlıklı bildiri yayınlayın belki o zaman düşünürüz.Yoksa 5-0-3 olucak ona göre
  • A.Yıldırım zamanında kaldırılsın derken karşı çıkıyordunuz, bak ne oldu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: ZlatanAhmedovic

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Iyi de ortada bir kural var ve siz bu kuralı bile bile neden yabancı transferi yapıyorsunuz? Almak zorunda değilsiniz. Bile bile lades bu

Bizim derdimiz sizinki gibi gs ve fb'yi takip etmek değil ama biz avrupada başarı hedefliyoruz, yabancı bize gerekli çünkü yerli oyuncuların seviyesi düşük

getir bakalim amrabat'i,dany'yi,riera'yi,bruma'yi besiktas'a sakatlik olmadigi takdirde ilk 18'e girebiliyomu ? ee bizim yerlilerimizin sizinkinden cok daha iyi oldugunu cumle alem biliyor ?

dostum sizin devriniz bitti artik bu sene olmadi oteki sene yine 8.lige 9.luga bos tribunlerde oynamaya baslarsiniz o forma kutsaldir geyikleride basladi zaten yavastan

Bizim devrimiz mi bitti? genelde ilk 3 den aşağılarda takılan kurulduğu günden bu yana Beşiktaş'tır. 13 birincilik, birazda ikinciliği vardır sanırsam

• Ne TFF'si arkadaşım güldürme

Bu zaten bilinen ve planlanan bir durumdu. Bunu bile bile kaç yıldır yollamaya çalıştığımız riera bu takımda nasıl kalabiliyor ? Dany zaten futbolcu değil, dün bile defansta 2ye 1 durumda çalım atıyor, spiker de soğukkanlı diyor. Amrabat da sırf para bayıldık diye oynatılıyor, sahada ergen gibi hareket ediyor. Bruma aşırı toy, verilen paraya şuanlık yazık ama bakalım önümüzdeki maçlarda düzelebilir. Drogba elinden geleni yapıyor, adam 35 yaşında ama dün çoğu topu indirdi.

Not: Bu kadar pahalı adamın içinde dün göze batmayan tek isim Gökhan Zan...

• Ah siz yokmusunuz?

• her zaman dile getirdiginiz uefa kupasini aldiginiz zamanda bu sinirlama vardi.. hatayi tff de degil kendi icinizde arayin

• 2 Maçta Real den 10 gol yiyelim sonra suçlu olan TFF olsun. Oh ne güzel.
  • Yabancı türk isi degil bu tamamen takımla ilgili bir sey.Yok abi bastakiler kac para ucuza futbolcu alırım derdinde taraftarda suclu bu işde buraği gol tanrısı yapan zihniyete bir yandan da iyi oluyor diye sevinmiyor değilim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.