elinde +8 dv var bence.çünkü dvde 13 dex bonus var.takılarıda dual +3 kekuri giysiler +8 shell vs vs..
Güzel..
quote:
Orjinalden alıntı: erpachotoe
elinde +8 dv var bence.çünkü dvde 13 dex bonus var.takılarıda dual +3 kekuri giysiler +8 shell vs vs..
Dex Stat sc basmıs olamaz mı?
Atak ve Def Süper,Np içLer Acısı
quote:
Orjinalden alıntı: _Ladymag3_
Güzel..
+1925
Eme +1 pp+2 rol+1 dual re+2 elf belt +1 (ustundekiler +8 olarak kabul edersek) resistanceyı tamamlamak için bi priest den 45 buff skilini almıs (mr/cr/pr 80) elindekiler +8 shard olsa gerek o lwl de...
yanlışım varsa bilemem...
gzlmiş
Belt hariç söylediklerin doğru sen bir rogue ustasısın, ayrıca 80 e kasıyorum np sonra yağıcak...
quote:
Orjinalden alıntı: neevzet
Eme +1 pp+2 rol+1 dual re+2 elf belt +1 (ustundekiler +8 olarak kabul edersek) resistanceyı tamamlamak için bi priest den 45 buff skilini almıs (mr/cr/pr 80) elindekiler +8 shard olsa gerek o lwl de...
quote:
Orjinalden alıntı: usahbaz
Belt hariç söylediklerin doğru sen bir rogue ustasısın, ayrıca 80 e kasıyorum np sonra yağıcak...
quote:
bence +147 dex bonus lwl80 için bile gzl ... takılar baya sağlam .. silahlar +8 shard zaten ...ama belt olrak ne var çözemedim .. ske belt falan mı var ?
Belt iron belt ap nin yüksek olması dex15 sc si ve sunders teki weapon armor kagıtlarından
quote:
Orjinalden alıntı: MuMuu
quote:
Orjinalden alıntı: usahbaz
quote:
bence +147 dex bonus lwl80 için bile gzl ... takılar baya sağlam .. silahlar +8 shard zaten ...ama belt olrak ne var çözemedim .. ske belt falan mı var ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme