Şimdi Ara

Bu ROTTWEİLER Safkan macar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar rottweiler alıcamda kısmetse birtane buldum safkan macar diyorlar ama bende burada köpekle ilgilenen arkadaşlara veya rottweiler'dan anlayan arkadaşlara danışmak istedim bu safkar bir macar rottweiler mi ?

Bu ROTTWEİLER Safkan macar mı ?

• Evet safkan ama ilk 1 ayda köpekle ters düşebilirsiniz sonraki aylarda peşinizden ayrılmayacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azzlack

Evet safkan ama ilk 1 ayda köpekle ters düşebilirsiniz sonraki aylarda peşinizden ayrılmayacaktır

Birde hocam arka bahcemizin yanında bitane sibirya kurdu var bir problem yaşarlarmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D.A.T.A kullanıcısına yanıt
    Senle Sorun Yaşayabilir 1 Ay Ama Köpekle Sorun Yaşaması %20 . Rott'lar Oyun oynamayı Çok Severler Sibirya.k ile Sorun yaşama olasılığı ne kadar olsada Ben Sıkıntı Olacağını Düşünmüyorum .
  • Macar olduğunu burnunun diğer rotlara göre biraz daha içeri kaçık olduğundan anlayabilirsin, genelde macar türünde köpeklerin burnu küt olur.
  • Dünya kategorisinda macar rottweiler diye bi kategori olmasada ülkemizde sanırım küt burunlu, büyük kafalı ve biraz daha kısa bacaklılaramı diyolar macar diye. Sizin yavrunuzda kısa bacak küt buruna benziyor. Kafasınıda ilerki zamanlarda görürsünüz :) Tüyü kadar ömrü olsun, maşAllah..
  • bu tür dobermana benziyor sanki bir akrabalık olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.