Benim daha önceden sevdiğim bi kız vardı açılmak için fırsatım olmadı rüyamda beni düğününe çağırdı.Tabii ben yıkıldım.Gittim düğüne gittim buldum gelini.Anlattım ben seni seviyorum falan dedim.O da bunu söylemek için biraz geç kalmadın mı dedi.Sonra yanımdan gitti.Bende bir daha onu göremedim bu sizce bir mesaj mı
ibret alman gerekio...
Fazla düşündüğün kafaya taktığın şeyleri görürsün rüyanda.Bende sık sık böyle rüya görüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: I can
Fazla düşündüğün kafaya taktığın şeyleri görürsün rüyanda.Bende sık sık böyle rüya görüyorum
ben de niye hep şapka görüyorum diyorum
sayısal loto oyna
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
quote:
Beyler gülün.çaktırmayın espri var burda
lan bende eskiden sevdiğim kızı görmüştüm.ona açılmak için geç kalmıştım ve artık istemiyordu.rüyamda ise sonsuza kadar mutlu olabilirdik dedi hönk şeklinde kaldım ben.onu fazla tafama takmıyorum çok etkiledi lan beni bu rüya
Arkadaş espri yaptı dağılabilirsiniz.
İki gün önce gördüğüm rüyadan etkilendim bende.Babamla tartışıyoruz yüzyüze, sebebini bilmiyorum, babam bana bir şey söylüyor, ona baba peki sen melek misin ki diye soruyorum ondan sonra zaten 3 yıl sonra öleceğim mi ne gibisinden bir şey söylüyor, tam net değil orası ama korktum gerçekten...hayırlısı...bilinçaltıyla falan hiç alakası yoktu bu rüyanın onu da söyleyim, ne böyle bir konuşmayı ne de babamı aklımdan geçirdim...
quote:
quote:
Onları köprüye götür aragorn.Burda kılıçlar işe yaramaz
@Falkland Benden sana Ümit Besen'den Nikah Masası gelsin
Mesaj alınıyor %15
quote:
quote:
quote:
Onları köprüye götür aragorn.Burda kılıçlar işe yaramaz
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
Benim rüyalarımda pek konuşma olmuyor
Çakkaaaaaaaaaall
quote:
Orijinalden alıntı: Tango-1
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
Benim rüyalarımda pek konuşma olmuyor
Çakkaaaaaaaaaall
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme