Şimdi Ara

BU SAAT ALINIRMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ARKADAŞLAR SAAT KONUSUNDA ACEMİYİM YUKARIDAKİ RESİMDEKİ SAATİ BEĞENDİM NACAR MARKA SAAT ETİKET FİYATI 440 TL BEN 300 TL YE BULDUM BU SAAT 300 TL EDERMİ VEYA O FİYATA ALINACAK O TİPTE DAHA İYİ SAAT LER VAR MI? CEVABINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcwv -- 9 Mayıs 2013; 18:29:20 >

• arkadaş 3 gün oldu topiği açalı bir ALLAH IN kulundan cevap gelmedi neyse saati aldım artık gerekte kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcwv

arkadaş 3 gün oldu topiği açalı bir ALLAH IN kulundan cevap gelmedi neyse saati aldım artık gerekte kalmadı

Güle güle kullan arkadasım Saat zevk meselesidir bir sey diyemem .
    Fikrimi soruyorsan ben kendim Swiss Made degilse pilli saate 300 TL vermem dogrusu Çok begeniriz felan o ayrı tabi
  • teşekkür ederim kardeş bende saati alırken arkasına falan baktım swiss made göremedim bu saatin üretim yeri neresi sorunca İsviçre dendi ama arkasına da swiss made yazmıyor ilginç sonra konyalı saatçiyi aradım nacar saati hakkında bilgi almak için cevap şuydu nacar saati türk markasıdır saatlerimizin tümü isviçrede üretiliyor ama dedim arkasında nerde üretildiği yazmıyor her saatte yazmaz diye cevap aldım neysa aldık bir kere kullanmaya bakcaz artık
  • Burayı doldur istersen

http://nacar.garantisi.com/

Gerçekten bilmiyorum saatin tam menşei ve imalatını.Sorun çıkarmıyora kullanın.
  • ORAYI ÇOKTAN DOLDURDUM AMA TELEFONA CEVAP GELMEDİ ARADIM KONYALIYI SİSTEMDE ARIZA VARMIŞ
  • Bir saatci olarak Nacar Türk markasıdır asıl ısmı Nacaryan bu ısım daha sonra Nacar olmustur.Kişisel fıkrım o saat 300 tl etmez pıllı cunku ama gorunusunu begenmıssenız yapılabılecek bır sey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Saat Kaç TL Eder
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hubala

Bir saatci olarak Nacar Türk markasıdır asıl ısmı Nacaryan bu ısım daha sonra Nacar olmustur.Kişisel fıkrım o saat 300 tl etmez pıllı cunku ama gorunusunu begenmıssenız yapılabılecek bır sey yok

nacar ın en ucuz saati 150-200 tl arası bu fiyata da kronometreli bu tipte bu kalitede saat göremedim naçar ın otomatik saatleri 900 1000 tl diğer markalardan en ucuz otomatik te lorus un var 200 tl civarı bunun tipinde kronometreli otomatik bir saati 300 tl ye bul hemen bir saat daha alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcwv -- 11 Mayıs 2013; 20:19:27 >
  •  BU SAAT ALINIRMI BU SAAT ALINIRMI BU SAAT ALINIRMI BU SAAT ALINIRMI

• nacar ın en ucuz saati 150-200 tl arası bu fiyata da kronometreli bu tipte bu kalitede saat göremedim naçar ın otomatik saatleri 900 1000 tl diğer markalardan en ucuz otomatik te lorus un var 200 tl civarı bunun tipinde kronometreli otomatik bir saati 300 tl ye bul hemen bir saat daha alayım

Emin ol onun ıcındeki makina ile swatch , guess v.s saatlerin makinası ile aynıdır.Ben kişisel fikrimden bahsettım bulunur bulunmazdan bahsetmedım
    saati almısın zaten hayırlı olsun
  • Şık duruyor. İlerleyen süreçte ki fikirlerinizi de yine yazarsanız marka hakkında satın almayı düşünen kişilere daha yol gösterici olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.