Şimdi Ara

bu saate 100$ verilir mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Empyrium

poser işler bunlar bence..öyle markaya gerek yok.pazardan da al demiyorum 30-40 ytl'ye kaliteli saatler de bulunur..

Bende aynı fikirdeyim. Ben kendi saatimi 40 ytl ye almıştım ve fazlasıyla iyi.
    Ben 100 ytl liminiti biraz aşırı görsemde makul olarak kabul edebilirim. Ama daha fazlasına gerek yok.

Saat güzel ve paranda yetiyorsa neden almayasın.
  • ya boş iş bunlar ben alırım 5 mılyoncudan ne alıyonuz pahalı saat ama paranız varsa bılmem yani daha guzel bişeylere harcamanızı tavsiye ederim artıkheryerden saat öğreniliyor boş bişii gibi gelıyo bana
  •  bu saate 100$ verilir mi

buda benimki..ş,alıcam heralde bu yaz..çok begeniyorum yaa
  • bende kaliteli saat alıp yıllarca kullanmaktan yanayım.tabii kaliteli saat diyince illa 500-600ytl vermek gerekmiyor 100-150 ytl'yede çok kaliteli saatler var.şimdiki saatimi 8 sene önce almıştım daha en az bi 4 sene daha kullanırım.20 yaşı devirdim şimdiye kadar bu ikinci saatim.okulu bitirip bi işe girene kadar değiştirmeyi düşünmüyorum tabii bozulmaza.

Bu birinci saatimdi
     bu saate 100$ verilir mi

çokda sağlam saatti babamı değiştirmeye ikna etmek için suikast düzenleyip bozmuştum bozana kadar bile baya bi uğraşmıştım o da tuşlarını falan söktüm ama hala çalışmaya devam ediyordu 2-3 yıl önce taşınırken kayboldu en az 13-14 senelik saatti pili bile değişmemişti.
    buda şu anki saatim 8 senedir kullanıyorum en bi 4-5 sene daha kullanırım

databank ve world time yazıları silindi ama hala taş gibi maşallah.

sonraki saatimde şöyle bi şey olur heralde.
     bu saate 100$ verilir mi

not.bu saatin fiyatı nedir bi fikrim şekil tarz olarak örnek olsun diye koydum
    not2:şimdi öğrendim 125€ imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolloturk2 -- 19 Mayıs 2007; 8:09:28 >

• çok güzel saat verilir tabi 100 dolar çok üst bi limit değil saat için diye düşünüyorum.
  • pff altı üstü saat yaw 100 dolar verilirmi hiç :S
  • Güzel bir saat değil bence...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.