Şimdi Ara

Bu saatten sonra diablo 3 alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Pcm için diablo 3 almayı düşünüyorum ancak oyun çıkalı bayağı bir zaman geçti.Kararsız kaldım eğer beni sararsa ek paketini de almayı düşünüyorum.Oynayanı varmıdır şuan ? ve bir aralar oyun itemlerini gerçek parayla satma olayı vardi o devam ediyormu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerçek para ve takas olayı kalktı, tabiki alınır, sezon 2 başlayacak yakın zamanda tam vakti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkin -- 27 Ocak 2015; 19:17:48 >
  • takas olayı neden kalktı ki ben şimdi bi karakterimi geliştirip başka bir class için düşürdüğüm itemleri diğer hesabıma veremiyormuyum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: megaorsan

takas olayı neden kalktı ki ben şimdi bi karakterimi geliştirip başka bir class için düşürdüğüm itemleri diğer hesabıma veremiyormuyum ?

Başkalarıyla takas kalktı kendi karakterlerin arası takas mevcut.
  • quote:

Merhabalar, Pcm için diablo 3 almayı düşünüyorum ancak oyun çıkalı bayağı bir zaman geçti.Kararsız kaldım eğer beni sararsa ek paketini de almayı düşünüyorum.Oynayanı varmıdır şuan ? ve bir aralar oyun itemlerini gerçek parayla satma olayı vardi o devam ediyormu.

hocam merhaba. açtığım konuyu göz gezdirebilirsiniz, eğer düşünceniz varsa tabii :)

http://forum.donanimhaber.com/m_101990660/f_//tm.htm#102021622
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

quote:

Merhabalar, Pcm için diablo 3 almayı düşünüyorum ancak oyun çıkalı bayağı bir zaman geçti.Kararsız kaldım eğer beni sararsa ek paketini de almayı düşünüyorum.Oynayanı varmıdır şuan ? ve bir aralar oyun itemlerini gerçek parayla satma olayı vardi o devam ediyormu.

hocam merhaba. açtığım konuyu göz gezdirebilirsiniz, eğer düşünceniz varsa tabii :)

http://forum.donanimhaber.com/m_101990660/f_//tm.htm#102021622

Hocam oyun hakkında hiçbir bilgim yokken dizili hesap için ekstra para vermek istemiyorum.Teklifiniz için teşekkürler.

• Tabii ki alınır. Ayrıca ek paketini almadan oyundan hiç zevk alamazsın. Ek paket ile Rift - Greater Rift - Sezon gibi özelliklere de ulaşamazsın. 10 Şubat olması lazım 2. Sezon başlayacak.
  • hocam şu sezon olayı nedir. yeniyim de . karakter oluşturdum seasonal yaptım level 6 oldu. ne olacak şimdi bu ?
  • Season nedir? Acarsin bir karakter ve season bitene kadar onunla oynarsin.haritalari onunla farmlarsin rift ve griftleri onunla yaparsin.leg,set,ancient itemleri dusurur ve giyersin ustune.season biter.yeni seasonda baska bir karakter acarsin ve basdan baslarsin oyuna.ah-rmah kapandiktan sonra oyun yonetiminin oyunculara sundugu devrimsel nitelikteki bir oyun ozelligidir.oyuna milyonlarca oyuncu cekmisdir.season demek diablonun ruhu demektir.superdir yani.seasondir isde.season...

• içinde reaper of souls bulunan 400+ paragon (2 adet full legendary setli karakter) hesabımı satıyorum. bu arada accountta aynı zamanda world of warcraft (pandarian' a kadar) mevcuttur. cuzi bir miktara vermeyi düşünüyorum. ilgilenenler pm ile iletişime geçebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shagunz -- 29 Ocak 2015; 15:58:15 >
  • Diablo oynamanın zamanı mı olur, almazsanız çok alınır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.