Şimdi Ara

bu saatten sonra faceye üye olunurmu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: XeeZ

Facebook'un varsa , ya yapmacıksındır ya da yapmacık ve gösteriş meraklısı olmak için en büyük adımı atmışsındır.
    Facebook belasının Netlog gibi sönüp gitmesi dileğiyle.

Netlogla face'i kıyaslaman hata zaten Ayrıca sen kimsinki millete yapmacık özenti diyorsun.. kendi görüşünü kendini sakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKiss

quote:

Facebook'un varsa , ya yapmacıksındır ya da yapmacık ve gösteriş meraklısı olmak için en büyük adımı atmışsındır.

Netlogla face'i kıyaslaman hata zaten Ayrıca sen kimsinki millete yapmacık özenti diyorsun.. kendi görüşünü kendini sakla

Ne bu şiddet bu celal?
    Benim de Facebook'um var, olmasa konuşma hakkım olmazdı zaten. Ben kendimden örnek veriyorum. Resmen o yorumlar için yaşadığınızı herkes biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFEC10673 -- 25 Ağustos 2010; 22:18:14 >

• quote:

Bu dahil, bütün genellemeler yanlıştır.
  • çok saçma düşünüyosun , arkadaş çevrene bağlı gayet güzel kullananlarda var
  • facebook basit bir şeydir bir yerden başlamak için facebook hesabı açtıgında çıktıgınızda dersin sırf nefret ettgiim siteden senin için hesap açtık ilk seni ekledim diye büyük havan olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Facesi olmayana ezik gözüyle bakıyorlar hocam az birşey prestij kazanmak istiyorsan al, yoksa asosyal damgası yersin milletten.

face olmayana ezik gözüküyle bakan bi topluluk zaten bi avuç ezik topluluğundan ibarettir face ve sosyallik ne alakası var ? face oldun mu pc başındasın o zaman mı sosyalsin ne kadar tezat

Yok öyle birşey. Sınıfta neredeyse Facebook'a üye olmayan birtek ben vardım ama hiçbirisi gelip bana ezik diyemezdi. Hedefim farklı arkadaş. Daha başka tatlar istiyor canım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ichimaru

quote:

quote:

Facesi olmayana ezik gözüyle bakıyorlar hocam az birşey prestij kazanmak istiyorsan al, yoksa asosyal damgası yersin milletten.

face olmayana ezik gözüküyle bakan bi topluluk zaten bi avuç ezik topluluğundan ibarettir face ve sosyallik ne alakası var ? face oldun mu pc başındasın o zaman mı sosyalsin ne kadar tezat

Yok öyle birşey. Sınıfta neredeyse Facebook'a üye olmayan birtek ben vardım ama hiçbirisi gelip bana ezik diyemezdi. Hedefim farklı arkadaş. Daha başka tatlar istiyor canım.

yok zaten olamaz da bile bunu millete desen dalga geçer böyle düşünenin aklından şüphe ederim

• Bu saate kadar hesap almadıysan bundan sonra almayı düşünme bence. Yorumları okudumda bir arkadaş Facebook hesabı olmayana asosyal damgası yer milletten demiş.

quote:

Başka söze gerek yok.
  • walla kanka ne diyeyim bu saatten sonra olmamak en mantıklısı

gün dogmadan neler dogar nasibimizi arayacagız ileride mutlaka bir alternatif cıkacaktır hayırlısı
  • Facebook'un olmaması nası bi duygu yaw cidden neden almadın ki kendi resimini koymak zorunda değilsin ki zaten koysan ne olacak ki bi kızla iletişime geçme ihtimalini düşünüyorsan resminide koyarsın.
  • hosuma gitmedi açmadım açıkçası
    şimdi ne kadar dogru bir karar verdigimi anlıyorum

şu kızada bi kanca atsak çok güzel olacak çamura batmadan halletsek şu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: giveup!

quote:

face i olmayan cool dur bence

bende uzun sure boyle düşündüm ama,tam tersi gelen tepkilerden dolayı almak durumunda kaldım,merak etmeyin face sizi yemiyormuş
  • Bu saatten sonra face e üye olunmaz artık geç oldu sabah namazıyla öğle namazı arası bi saatte üye olman lazım.
  • fail buldum ilk bulana ödül vercem

Hocam kızla iletişim kurcam diyosan üye ol ayarlarındanda arkadaş sayını fotoğraflarını falan gizle kız orda bitek kendini görmesin arkadaşın olarak Herşeyi gizle sonra kızla kur iletişimini
  • Şöyle antisosyal fikir akımına kanma, herkesi yargılayan fikirleri dinleme, uzaklaş bu fikirlerden. Facebook'u olan eziktir, bira içerken fotoğraf çektiren eziktir, yok kızlarla duvardan duvara konuşan(facebookta) eziktir, iletisine o gün buluşmayla ilgili bişey yazan salaktır bilmemne. Boşver bunları, klişe bulunan şeyleri yapmamak için özen gösterme derim. Yap işte, bak insanlar nasıl eğleniyor, evet facebooktaki muhabbetler de eğlenceli, duvardan konuşmak da güzel, en azından herkesin görebileceği yerden yazışmak bile küçük bi cesaret, istemeyen bakmaz di mi Yap bunları, millet klişe diycek diye eğlenceden ödün verme derim

• quote:

Orijinalden alıntı: giveup!

quote:

face i olmayan cool dur bence

Senin gözünde cool olsa ne yazar kızın gözünde ney
  • bu saatte üye olunmaz ama 2 saat sonra üye olunur
  • Alma twitter'a katıl Face'i boşver.
  • facebook 2 çıkıyor sanki
  • twitter açıcamda çevremde kullanan fazla yok bosna yormayalım kendimizi hacı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.