Şimdi Ara

Bu saatten sonra psp slim&fat alınır mı ps vita mı beklenir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu an hali hazırda psp kullanıcıları varmı? konu up
  • 2 gün önce itibariyle psp 3004 aldım vita çıkıp da ben para biriktirene kadar beni idare eder
  • hayırlı olsun monster kill bende bitane psp 2000 buldum çok temiz sence almalıyım 8 gb hafıza kartıyla beraber ?
  • PSP almayı düşünenler Kipa kampanyasını kaçırmasın derim, güzel fiyat arkadaşlar.
  • güzel fiyatta **** internette bu haber ****psp.com diye bir sitede var oda yaptığın haber sayfası default olmuş in page error söylede burdan ne kadar oldunu bilelim yakınımızda bir tane kipa yokki gidelim kampanya hangi tarihler arasında söyle bizde bilinçlenelim im im de im im..
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodnight2

güzel fiyatta **** internette bu haber ****psp.com diye bir sitede var oda yaptığın haber sayfası default olmuş in page error söylede burdan ne kadar oldunu bilelim yakınımızda bir tane kipa yokki gidelim kampanya hangi tarihler arasında söyle bizde bilinçlenelim im im de im im..

Kampanya 15-17 kasım arasında idi ve fifa 12 hediyeli 3004 psp fiyatı 300tl idi arkadaşım. benim de biraz geç haberim oldu o yüzden çok fazla detay veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****.

quote:

Orijinalden alıntı: woodnight2

güzel fiyatta **** internette bu haber ****psp.com diye bir sitede var oda yaptığın haber sayfası default olmuş in page error söylede burdan ne kadar oldunu bilelim yakınımızda bir tane kipa yokki gidelim kampanya hangi tarihler arasında söyle bizde bilinçlenelim im im de im im..

Kampanya 15-17 kasım arasında idi ve fifa 12 hediyeli 3004 psp fiyatı 300tl idi arkadaşım. benim de biraz geç haberim oldu o yüzden çok fazla detay veremedim.

kampanya zamanı geçmiş 17 kasıma kadarmış dediğin gibi şimdi 415 tl olmuş ışınla bizi scaty

• sonunda bir tane psp fat aldım ve god of war chain of olympusu oynadığımda grafikler ps2 den daha güzel geldi iyike almışım ps vita düşünmüyorum zaten alırsam psp yi satar ps 3 alırım
  • ben psp 2004 satmayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.