quote:Orjinalden alıntı: DARKRUSE usttekını bulamadım Crispin Glover değil mi bu ? şu willard da oynayan adam hani.
quote:Orjinalden alıntı: saviola83 quote:Orjinalden alıntı: DARKRUSE resim usttekını bulamadım Crispin Glover değil mi bu ? şu willard da oynayan adam hani. değil
quote:Orjinalden alıntı: drgladius [simage][/simage] The Sopranos ama soru sorabilmek için once yukardaki resmin hangi dizi oldunu bilmeniz gerek
quote:Orjinalden alıntı: DARKRUSE quote:Orjinalden alıntı: drgladius [simage][/simage] The Sopranos ama soru sorabilmek için once yukardaki resmin hangi dizi oldunu bilmeniz gerek hocam kimse bilemedi.cevabı açıklayıp yeni bi soruyla devam ettir istersen
daha önce görsem bilcekmişim tühgüzel dizi new amsterdam bende yeni başladım dizi kıtlığında iyi gidiyor.
quote:Orjinalden alıntı: zapotka quote:Orjinalden alıntı: DARKRUSE bones ? değil. ipucu ülkemizde de yayınlamaya başladı. Yeni mi yayınlanmaya başladı? Ne kadar oldu yani?...
Türkiye'de yeni yayınlanmaya başladı, 5 veya 6 bölümde. America'da ise 2. sezonu, 3. sezonunda çekileceği açıklandı. Birde yeni resim ekleyeyim...