Şimdi Ara

Bu Samsung Curved Gaming Monitor senin olabilir! Detaylar için tıkla. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
22.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2-1ms ve 27inç olması

3-144hz ve amd Freesync olması....

Hekeze Bol şanslar :)

• 1. Geliştirmekte olduğum projed 2. monitöre ihtiyaç duyuyor olmam
    2. Oy veren herkese 1 lira havale yapacak olmam :D (EFT ücreti olanlara yapmam)
    3. Monitör Benim olucap asıcam duvara vericem sesi vericem sesi

• 1- Öncelikle şu anki monitörümün 17" olduğunu düşündüğümde, sayenizde hayatımda ilk defa böyle 27" büyük bir ekranda oyun oynayabilme ihtimalimi bile sevdim

2- Monitörüm bozulup, şu an halen crt bir monitöre mecbur kaldığımdan dolayı, 144hz lik yenileme süresinin gözlerimi artık sulandırmayacağı iltimalini sevdim

3-Kendi çapımda counter oynamaya çalışırken, ateş ettiğim halde neden her seferinde karşımdakinin değilde kendimin öldüğünü monitörünmün tepki süresinin yüksekliğinden olduğunu anladığım için, samsung monitörün 1 ms tepki süresini görünce, online oynarken diğer oyuncular tarafından artık bot olarak görülmeme ihtimalimi sevdim.

Herşeyden güzeli, çeklişe katılabilme iltimalimi bile sevdim.

Saygılar

• Tabi ki 1.Samsung olması
    2.Samsung'un Quantum dot teknolojili bir monitörü 144MHZ ekran tazeleme oranıyla ve 1ms tepkime süresiyle piyasaya sürmesi.
    . 3.Bana göre esnek standının olması,
    Samsung Ekranlarında, renk(kontrast başarımı) gibi işleri zaten harika yapıyordu; Yapmaya devam ediyor.
    AMD ekran kartı kullanan herkes için Freesync önemli tabi ama, ya kullanmayan?

• kalçaları
    göğüsleri
    dudakları

• 1-Masrafsız

2-Delikanlı

3-Çok sevsek de terk etmez

• Beni en çok çeken 1)quantum dot paneli 2)kavisi 3)144Hz tazeleme hızı

Anlayamazsınız

• Kontrast oranı, tepki hızı ve 21:9 ultra geniş ekranıyla tam benimolası bi cihaz.

• 1. 144 Hz

2. 1 Ms

3 Kavisli ekran

• * Estetik
    * Hızlı
    ve
    * Yeteri kadar büyük.

• 1. Abi Samsung ya ??????????

2.Masamda çok güzel durması için tasarlanmış ????

3.Bütün videoları gece gündüz durmadan izlediğim ve severek takip ettiğim Donanım Haber bana hediye edecek gibi duruyor ve birkez daha Samsung ayrıcalığını bana yaşatacak gibi duruyor ... ????????????

Sevgilerimle ....

• Quantum Dot Ile Gercekci Işik Deneyimmi sunmasi
    144Hz Tazeleme Hızıylı Monitörden yağ gibi Akip Gitmesi
    3000:1 Kontrast orani ile Görüntülerin Keskinleşmesi ve Işigi Daha Gerçekçi sunabilmesi?
    Edit - Oyları Basın Gençler 3

• 1. özelliği 144 hertz olması
    2. freesync olması
    3. 27 inç ve parlak renkli olması

• Oltayı atmışlar takılacak sazan arıyorlar. Ortada bedava bir şey varsa kendilerine yada ahbablarına kalır.

• Beni en çok etkileyen 3 özellik;

1)Yağ gibi akan 144 Hz ekran
    2)Gözlerimin gördüğünden daha canlı görmemi sağlayacak Quantum Dot teknolojisi
    3)Tüplü televizyona benzeyen monitörüm yerine güzel kavisiyle masamda az yer kaplayabilecek olması

• 27" ekran bir bilgisayar ve oyunlar için oldukça ideal. Elbette daha büyük ekranlar da tercih edilebilir ancak birçok iş için yeterli durumda. Kavisli olması Samsung'un yenilikçi tasarım anlayışını ortaya koyuyor. Tıpkı mobil dünyaya kazandırdıkları Edge ekran gibi, Kavisli monitörler de masaüstü dünyasına yeni bir boyut kazandırıyor. Ayrıca oyun performansını akıcı olarak aktarabilen teknolojilerin de yer alması (AMD Freesync), ürünü daha çekici kılıyor. Renkler konusunda Samsung Display cidden iyi işler çıkartıyor. Monitörü gidip incelemedim ancak güzel olduğunu düşünüyorum, özelliklerine bakınca zaten emin oluyorum, Teşekkürler

• Kesinlikle başta Quantum Dot ekranı biz oyuncular olarak en hızlı ve en iyi çözünürlük isteriz.Quantum Dot ile rakipleri en küçük ayrıntısına kadar görüp alaşağı ederek oyunlarda lider olabiliriz.

2.Olarak 144Hz Yenileme Hızı Counter Strike bilimum FPS türündeki oyunlarda bu çok işe yarıyor beyninizle ortak bir hızda hareket etmesi lazım monitörlerin tabi eski 60 ve 72 artık bizi tatmin etmiyor o yüzden 144 hz gibi muhteşem bir değer biz oyuncuları çok sevindireceğinden buda beni çok etkiledi

3.olarak ise Kavisli yapısı ile geniş görünümlü ekranı ile rahatça FPS oyunlar ve diğer işlerimizi görürüz.

Ben oldum olası Samsung tercih ederi herşeyde umarım iyi açıklayabilmişimdir ve bana çıkar teşekkürler.

• Quantum Dot panel sayesinde canlı görüntü
    3000:1 kontrast oranı
    1 ms tepkime süresi

• 27" Ekranı olması

? Ayarlanabilir standı olması

? Freesync desteği olması

• Herkese Merhabalar öncelikle bence ilk 144mhz olmasi osd menüsü olmasi bir cok oyunda cok guzel gürültüler insan guzune daha canli parlak renkler sunan kavisli ekrani ile cok guzel oyun videolari ve bir esnek stand ile gunes alan ofis veya monitör un bulunduğu odaya giren güneş ışınların monitör un ekranina geldiğinde yaptigi o beyaz renk bozukluğu gidere bilirsiniz bu arada 27 Inc olmasi ayri bir zevk bence kavisli 27 inc ekran ile doyumsuzca oyun oynaya bilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.