Şimdi Ara

Bu şarj süresi neden böyle? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler mrb konuyla belkı ılgılı olmayabılır fakat bırsey sorucam deneyımlı arkadaslar cevap verırse ıyı olur bu ekran otomatık parlaklıktamı kalkınca daha fazla sarj yer sensor calıstıgı ıcın yada acmayıncamı daha fazla yer cevaplarsanız cok sevınırım..?

• quote:

Orijinalden alıntı: burak2891

Beyler mrb konuyla belkı ılgılı olmayabılır fakat bırsey sorucam deneyımlı arkadaslar cevap verırse ıyı olur bu ekran otomatık parlaklıktamı kalkınca daha fazla sarj yer sensor calıstıgı ıcın yada acmayıncamı daha fazla yer cevaplarsanız cok sevınırım..?

Sensor calisinca daha cok sarj yer

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

quote:

Orijinalden alıntı: Stackhouse

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stackhouse

quote:

14 Kasım tarihinde Akasya AVM'den aldığım Iphone 6 nın ekranında yatay izler oluştuğu için dün değiştirdim. Yeni verilen telefonun bataryası benim 3 yıllık 4s gibi şu an. 32 dk 'lık kullanım süresi, batarya %81'de ve ısınma sorunu da olduğunu düşünüyorum. İade sürem dolmadan muhtemelen tekrar değiştireceğim cihazı...

Hocam normale dönebilir birkaç şarjda, bekleyin bence biraz. Ben yeni süreyi ekledim konuya.

Bilgilendirme icin tesekkur ederim. 2. şarjı yaptım ve telefona ios 8.1 sürümü yukluyorum simdi. Ilk telefonumda 5.5 saat kullanım ve neredeyse 2 gun bekleme sürem vardı. Onda da 8.1 kullanıyordum. Şansımı bir de boyle deneyeyim.

Benimki 8.1 geldi direk. 8.1.1 i yüklemeye de tırsıyorum şarjdan yakınanlar çok. Şimdilik beklemedeyim. Tam olarak bitirip şarj edin birdahakine.

Ağırlıklı müzik kullanımınız var gibi. Piliniz azalınca tekrar paylaşırmısınız son durumu. Yarın bende paylaşırım. ;)

Paylaşırım tabi. Evet, maalesef müzik açınca da sömürüyor meret (:

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.