arkadaşlar bir türlü bulamadım bu şarkıyı, come on everybody diye nakarat bölümü var arada dj falan da dio matrax ta da çalıyor.
arkadaşlar lütfen yardm...
rap mi nasıl ya biraz açsana
hayır rap değil. hareketli bir müzik, sözlerini anlasam yazcm ama dediğm gbi sadece come on every body kısmı anlaşılır.zeki de fon müziği olarak çalıyor.
Monako - Shake Da Body olabilir mi??
o değil ama dedğm şarkıyla sözleri benzer.yine de yardmın için saol.
Parçaya şuan ulaşmam mümkün değil ama Akon yada Pitbull un tam hatırlayamadım son albümünde böyle bişey vardı ama omuki acaba
önemli değil :S ama bulmaya çalışırım. sen de benim açtığım konuya bakıp yardım edermisin?
DJ ASSAD & GREG PARYS - COME ON EVERYBODY bu olabilir mi peki? biraz daha açsan şarkı sözünden belki bulurum.
quote:
Orijinalden alıntı: wolk94
quote:
Orijinalden alıntı: mrtkntr
önemli değil :S ama bulmaya çalışırım. sen de benim açtığım konuya bakıp yardım edermisin?
elbette yrdmcı olmaya çalışırım.
quote:
Orijinalden alıntı: wolk94 DJ ASSAD & GREG PARYS - COME ON EVERYBODY bu olabilir mi peki? biraz daha açsan şarkı sözünden belki bulurum.
bu da değil, bir sarkıyı bulamadm gitti
quote:
Orijinalden alıntı: @RİF_D Parçaya şuan ulaşmam mümkün değil ama Akon yada Pitbull un tam hatırlayamadım son albümünde böyle bişey vardı ama omuki acaba
şarkıyı söyleyen kişi yada gruplar hakkında fkrm yok.yine de saol
Shaggy - Feel The Rush olabilir mi??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme