Şimdi Ara

BU ŞARKIYI NEREDEN BULABİLİRİM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seden gürel den KAPILAR mp3ünü arıyoprum..indirebileceğim bi link verirseniz çok sevinirim..mp3 indirebileceğim iyi siteler hangileri???istediğim şarkıların çoğu girdiğim sitelerde yok:(

• sarkı pek yayıLmamıs gaLiba ? mp3Ler içinse google'u kuLLanabiLirsin ozeLLikLe şu şekiLde aratarak tam siteyi buLabiLirsin ornegin : "Britney Spears - Toxic" +mp3 +download şekLinde tabii aradııın mp3'un ismini Tırnak işaretinin içine koyarak(TırnakLar oLacak aratmada) meseLa sen : "Seden Gürel - Kapılar" +mp3 +download şekLinde aratcaksın.. Ben arattım yoktu o ayrı baska mp3'Ler ararken yardımcı oLur ( bana yardımcı oLuyorda saoLsun )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 23 Eylül 2004, 0:48:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

sarkı pek yayıLmamıs gaLiba ? mp3Ler içinse google'u kuLLanabiLirsin ozeLLikLe şu şekiLde aratarak tam siteyi buLabiLirsin ornegin : "Britney Spears - Toxic" +mp3 +download şekLinde tabii aradııın mp3'un ismini Tırnak işaretinin içine koyarak(TırnakLar oLacak aratmada) meseLa sen : "Seden Gürel - Kapılar" +mp3 +download şekLinde aratcaksın.. Ben arattım yoktu o ayrı baska mp3'Ler ararken yardımcı oLur ( bana yardımcı oLuyorda saoLsun )

yardımın için sağol...bunu denerim...

• internetten. (topice cevap olarak)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xeo

internetten. (topice cevap olarak)

he he heeee...çok komikti..nereden buluyon bu esprileri...cem yılmaz sana veriyo mu(!) yoksa....
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orjinalden alıntı: Xeo

internetten. (topice cevap olarak)

he he heeee...çok komikti..nereden buluyon bu esprileri...cem yılmaz sana veriyo mu(!) yoksa....

Vallahi yaa nereden buluosun bu esprileri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu rozetten nerden bulabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    Bu şarkıyı bilen var mı?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.