forumu müzik ismi bulmak için kullanıyor gibi oldum ama bir blog sayfasında çok güzel müzikler buldum. indirebiliyorum idm ile ancak muzik sitenin oto kodu ile geliyor ve hicbir sekilde sanatçı adı albüm şarkı adı vs yazmıyor. bu şarkılarında çözünürlüğü düşük olduğundan rahatsız ediyor. ben özel kısa videolar şekilde youtube a parça parça yüklüyorum. çoğu arkadaşında yararlanacağını düşünüyorum. gerçekten güzel parçalar. daha önceki konularda olduğu gibi bu şarkılarda bulunacağına inanıyorum. ismini bulduğumda 320kbps olarak download edebilcem. şimdi linklere geçeyim.
kardeşim harikasınn 2.parçanın ismini biliyormusun peki mp3 olarak aratayım.
İkinci parçanın ne olduğunu bile bilmiyorum çünkü yüklediğin video kaldırılmış.
quote:
Orijinalden alıntı: MissedCall
İkinci parçanın ne olduğunu bile bilmiyorum çünkü yüklediğin video kaldırılmış.
pardon yanlış anladım bende. hemen tazeliyorum.
hocam video kaldırılmamış bende gözüküyor yine bi aksilik olmuştur diye tekrar yükledim ama zaten yüklediniz uyarısı verdi ve tıkladığımda video ulaşabiliyorum. umarım özel mesaj ile yolladığım linkten bilgilendirebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: sonkeC
hocam video kaldırılmamış bende gözüküyor yine bi aksilik olmuştur diye tekrar yükledim ama zaten yüklediniz uyarısı verdi ve tıkladığımda video ulaşabiliyorum. umarım özel mesaj ile yolladığım linkten bilgilendirebilirsiniz.
Bende böyle diyor: Bu video EMI adlı iş ortağı tarafından sağlanan ve iş ortağının telif hakkı nedeniyle ülkenizde engellediği içeriğe sahip.
Bende böyle diyor: Bu video EMI adlı iş ortağı tarafından sağlanan ve iş ortağının telif hakkı nedeniyle ülkenizde engellediği içeriğe sahip.