quote:Orjinalden alıntı: ShaDoWScReaM çok ii tbr sırada ne var sırada baya bısey vardı aradan shel kolluk +8 cıktı...atıyorum vıdeoyu az sonra
quote:Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA quote:Orjinalden alıntı: ShaDoWScReaM çok ii tbr sırada ne var sırada baya bısey vardı aradan shel kolluk +8 cıktı...atıyorum vıdeoyu az sonra kafayı mı yedin sen
quote:Orjinalden alıntı: ShaDoWScReaM quote:Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA quote:Orjinalden alıntı: ShaDoWScReaM çok ii tbr sırada ne var sırada baya bısey vardı aradan shel kolluk +8 cıktı...atıyorum vıdeoyu az sonra kafayı mı yedin sen NIYE HACIM DUNDEN 6 TRINA KALMISTI BUGUN BASTIM 2. SI +8 OLDU...SIMDI 4 TANE VAR YARINDA ONLARI BASACAM
quote:Orjinalden alıntı: ShaDoWScReaM çok ii upg yapıosun demekki şeytan tüyü kullanmış basarken :) yada bal kavanozu :)
quote:Orjinalden alıntı: el_morad inşallah shellerinde +8 olurda serverınen sağlam charlarından biri olursun shellerım son kollukla full +8 oldu zaten :)
quote:Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA quote:Orjinalden alıntı: InTheEnd Hayırlı olsun sagol dostum ....dünya kadar kişii izlemiş ama bi tane yorum var :( ilk yorumu ben yapmıstım obur actıgın konuda kardesim , yaktıklarına degmis hayırlı olsun...