Şimdi Ara

Bu Seiko sahte mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam bende bu birebir imitasyonları merak ediyorum açıkcası pek fark yoksa orj. ile arasında alınabilir belki ? saatin gelince 1-2 ss verirsen seviniriz
  • Eski model olduğu için fiyatı yurt dışında uygun olabilir diye düşünmüştüm ama,
    bu yazılanlardan sonra ürünü kargodan teslim almamayı düşünmeye başladım.
    Anlamadığım, bu satıcı GG'da nasıl %100 olumlu görüş almış satışlarından?
  • mesajım bulunsun takip için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolunay35

Eski model olduğu için fiyatı yurt dışında uygun olabilir diye düşünmüştüm ama,
    bu yazılanlardan sonra ürünü kargodan teslim almamayı düşünmeye başladım.
    Anlamadığım, bu satıcı GG'da nasıl %100 olumlu görüş almış satışlarından?

Adam çakma saati kakalıyor. Paranın üzerine yatıyor.

Ardından adamla temasa geçiyorsun. Paramı ver diyorsun.

Adam da diyor ki, olumlu görüş verirsen paranı gönderirim.

Bu şekilde memnuniyeti fazla bir satıcı izlenimi yaratıyorlar.
  • Polemik arkadaş.
    Verdiğin bilgi için sağol.
    Doğrusu bu şekilde bir mekanizma kurulduğunu düşünmemiştim.
    Ancak dikkatimi çekti gerek GG'da gerek sahibinden. com'da bu şekilde düşük fiyattan satış yapan çok sayıda satıcı var.
    Bunlar nasıl bu kadar rahat hareket edebiliyorlar?
    Bunların hakkında pois takibat yapmıyor mu?
    Meydan bu kadar mı boş?
  • Şikayet etmek lazım, polis kendiliğinden nasıl harekete geçsin?

Markaların Türkiye dağıtıcılarının uğraşması lazım.

Ama internetten satış yaptıkları için işleri bir nebze kolaylaşıyor, takibat zorlaşıyor.

Ama akıl var mantık var, bir mal piyasa bedelinin üçte birine satılıyorsa bir sorun vardır o malda, uzak durmak lazım.
  • Yalnız şöylede bir durum var.
    Özellikle saat, elektronik, cep telefonu gibi ürünlerde yurt dışında fiyatlar Türkiye'nin en az yarısı kadar. Örneğin, geçen ay Dubai'ye giden arkadaşım iphone'u 750 TL'ye aldı. ebay'a baktığımızda ayakkabıdan saate kadar bir çok ürün Türkiye'ye kıyasla çok daha uygun fiyatlı. nitekim USA'den gelen arkadaşlarımızın getirdiği ürünlerde ortada.
    Bu noktada Türk firmalarının halen Türk Milletini yolunacak kaz olarak gördükleri gerçeğini de gözönünde bulundurmak durumundayız.
  • adam ebay'deki en ucuz fiyatınında yarısına ürünler satıyor, %99 değil %100 replika saatleri.
  • Hocam yurtdışının da bir sınırı var. Yani bedava değil orada sonuçta. Evet, orada hemen hemen her şey daha ucuz ama bu durumu suistimal edip, insanlarda "yurtdışıdır" algısını yerleştirmeye çalışmak da doğru değil ki bu adamların genel yararlandıkları nokta da bu. Sorsan X'ten geliyor diyecek. Paranın üstüne yatmak için kırk dereden kırk su getirecek.
  • alma orijinali , orjinal diye yazmasından belli zaten
  • GG'da önerebileceğiniz sağlam saat satıcısı var mı?
  • GG'den saat alınmaz. Saat almanın -eğer yurtiçinden alacaksan- öncelikli koşulu nakit para ve tabanvay (: İmkanın varsa gidip peşin parayla pazarlığını yapman gerekiyor. GG'de hiçbir şeyin garantisi yok, üstelik %10 komisyon söz konusu.

Yoksa en güzeli yurtdışı. Türkiye fiyatlarının en kötü ihtimalle yarısına alırsın. Yukarıda örneklerini vermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolunay35

Merhaba, arkadaşlar.
    Ben aşağıdaki URL'de yer alan saati satın aldım.
    Orjinal olduğu yazıyordu.
    Ürün henüz bana teslim edilmedi.
    PTT yurtdışı kargo sorgusundan " saatin Çin'den gönderildiği anlaşılıyor.
    Seiko'nun Çin'de fabrikası var mı? Bu saat sahte olabilir mi?

http://urun.gittigidiyor.com/Orjinal-Seiko-Sportura-SNA451P1-Bedava-Kargo_W0QQidZZ37084803

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    0001 05/03/11 02:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)

abi seikonun japonyadan başka fabrikası yok ki

seiko %100 japon üretimidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Poker in the Face

abi seikonun japonyadan başka fabrikası yok ki

seiko %100 japon üretimidir.

Yanlış biliyorsun. Seiko'nun Çin'de fabrikası var.

Ama Çin'de de kendi standartlarına göre üretim yaptığından sorun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Bu da benim aldığım saat:

http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-chronograph-alarm-mens-watch-snad87p1-snad87.htm

189 dolara mal oldu. Gümrükte sorun çıkmadı. Sportura'lar ve normal Chronograph'lar için çok uygun fiyatlara şuradan bakabilirsiniz:

http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-watches/seiko-chronograph-watch.htm?p=1

Sitede sahte saat falan yok. Satıcı Ebay'de de bilinen, onbinlerce satış yapmış bir power seller ve Singapur'da Casio, Seiko, Orient, Citizen gibi markaların yetkili satıcısı.

hocam aldığın saat resimdeki gibiyse sahte mavi çizgilerle beyaz çizglilerin aynı hizada olması gerekiyor.satıcı resimleri kendi çekmişse orjinalliğine güvenmemek gerek gitti gidiyordaki seikoların çoğu sahte zaten ama bi saate 1200 tl veremeyecek biri için alınabilir ben almıştım çokta kalitesiz değil dikkatle incelersen replika olduğu anlaşılır zaten

• bu tür şeyleri gg'den almayın yurt dışından ürün getiren bu forumda birsürü kişi var onlardan alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: principino

hocam aldığın saat resimdeki gibiyse sahte mavi çizgilerle beyaz çizglilerin aynı hizada olması gerekiyor.satıcı resimleri kendi çekmişse orjinalliğine güvenmemek gerek gitti gidiyordaki seikoların çoğu sahte zaten ama bi saate 1200 tl veremeyecek biri için alınabilir ben almıştım çokta kalitesiz değil dikkatle incelersen replika olduğu anlaşılır zaten

Alemsin ha Yok, çizgiler hizada merak etme. Bu sitede sahte saat satılmıyor, satıcı da onbinlerce satış yapmış güvenilir bir Ebay satıcısı zaten. Gerekli bilgileri son cümlede eklemiştim.

Sitedeki tüm fotoğraflar temsilî. Aynı fotoğrafları hemen hemen her yerde görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: principino

Alemsin ha Yok, çizgiler hizada merak etme. Bu sitede sahte saat satılmıyor, satıcı da onbinlerce satış yapmış güvenilir bir Ebay satıcısı zaten. Gerekli bilgileri son cümlede eklemiştim.

Sitedeki tüm fotoğraflar temsilî. Aynı fotoğrafları hemen hemen her yerde görebilirsin.

evet fotoğraflar heryerde varda orjinal satan bi satıcı kendi çektiği resimleri koymalı bence .o resmi görüpte vazgeçen olabilir kendi kaybeder Güle güle kullan bu arada

• Teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun

Bu tür sitelerde genelde ışık ve açının iyi ayarlandığı fotoğraflar yer alıyor. Yani emin ol kolay kolay kimse oradaki hiza farkına dikkat etmez. Hazırı varken yüzlerce, belki de binlerce saat için, birer fotoğraf dahi olsa, oturup da uğraşmazlar zaten bu adamlar.

Ha, yapan yok mudur? Vardır elbette. Fakat bu örnekteki gibiler bir yerden sonra popülerliklerinin (güvenilir satıcı anlamında tabi) de verdiği etkiyle oraya sadece saati satın almak için gelenlerin çoğunlukta olduğunu düşünüyorlardır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.