soyle formalıteden de bı erkekle 1-2 poz yap aha ss dersın ss isterik derse
niyetli gibi duruyon...
bence sen gerçektende gay sın
boyle sey soylenirmi ya:) sevmiyorum seni igrencsin falan derim daha iyi:)
Gayım deme ipneyim de.
Kız biseksüelse ne olacak?
quote:
Orjinalden alıntı: faho
ne alaka ? adam gayim dicem diyor kadınım diyicem demiyor. kız istediği gibi olabilir.adam gay im derse erkeklerden hoşlanıyorum demiş oluyor.kız ister biseksüel ister homoseksüel ister hetero seksüel olsun ne alaka ? Hey Allahım ya
quote:
Orjinalden alıntı: faho
Arkadaşımız : ben biseksüelim Kız : Ben de bi seksüelim bi seksüelim anlatamam yane
(sıktı di mi bu da )
quote:
Orjinalden alıntı: karabeyefe
Benden hoşlanan bir kız var ve kesinlikle onunla onun istediği şeyleri yaşayamam. Yeni tanıştık sayılır ve hakkımda fazla birşey bilmiyor. Onun kalbini kırmamak için kıza "gay" olduğum yalanını söylemeyi düşünüyorum. Zaten bunu öğrenince kız kendini geriye çekicek. Normal sosyal çevremden biri de olmadığı için böyle birşey dememin sorun olacagını düşünmüyorum, siz ne dersiniz?
soyle formalıteden de bı erkekle 1-2 poz yap aha ss dersın ss isterik derse
niyetli gibi duruyon...
Birini seviyorum vs filan fıstık de
İşini bitir sonra kaç.
zuhaha gay2im neymiş
kız güzelse çık değilse git güzelleş gel de olsun bitsin
ben vurkaç adamıyım de bir gecelik aşkların adamıyım de istersen senle değişik pozisyonlar deneyelim de kaşarsa kabul eder iyide olur torunlarına anlatacak bir hikayen olur kaşar değilsede bırakır zaten
quote:
Orjinalden alıntı: cellocan
kısır olduğunu söyle
+15151
Gay yalanı çok iyi soğutur... ama başkasını seviyorum derse kızın aklı hala bundan kalır... o yüzden kızı üzmek istemiyosa en çok ve çabuk soğutan yalan her zaman iyidir..
kıza şöyle de karıştırma gayı guyı
-Burnun estetik mi? -yooo -yaptır o zaman
O anlar gider o zaman. Hayır ama sen illa gayım diyeceksen de.