Şimdi Ara

Bu şekilde hızlı internet kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bizim evde lifecell supernox var yaklaşık 80-100 mbps hızlara ulaşıyor fakat bu modem bilgisayara uzakta internette şöyle bir ürün buldum

TP-LINK TL-PA4010KIT 500Mbps Tak-Kullan %85 Enerji Tasarruflu 300 Metre Mesafeli Nano Powerline Adaptörhttps://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-pa4010kit-500mbps-tak-kullan-85-enerji-tasarruflu-300-metre-mesafeli-nano-powerline-adaptr-p-BD303175?magaza=Elmac%C4%B1k&url_src=ios-product-detail

Şimdi sorum şu ben bu ürünün birini superboxa bağlasam diğerini de bilgisayarıma yakın bi router’a bağlasam kayda değer bir hız kaybı olur mu? Router istememin sebebi ise aynı zamanda televizyonu da bağlamak istiyorum 4k videolar için. Televizyon da modeme uzak

Bu şekilde hızlı internet kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammstn95 -- 28 Aralık 2022; 13:11:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• merhaba,bu cihazın bir tanesini ethernet ile bahsettiğiniz modeme bağlarsınız.diğer cihaz ile kablolu yada kablosuz olarak eviniz istediğiiniz odasından sadece prize takarak ethernet hızlarında nternet kullanabilirsiniz.önenli bir konu,arada 3lü priz olmayacak,yani bu cihazlar prize direk bağlanacak,yoksa hız kaybı olur.bu cihazlar modemden aldıkları interneti,elektri hattı üzerinden aynı kablolu gibi bir mantıkla dağıtırlar.birde ayrıca router bağlamaya hiç gerek yoktur

saygılar.................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multisongohan -- 29 Aralık 2022; 17:6:5 >
  • multisongohan M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rammstn95 R kullanıcısına yanıt

ne demek asıl ben teşekkür ederim.

saygılar...........

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.