Şimdi Ara

Bu sene cok cekismeli bi lig izliyecegiz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan sonra sike ve tesvik yapmaya kimsenin biyerleri yemez artik.Bence bu olaylardan sonra lig tarihinin gelmis gecmis en heyecanli sezonlardan biri olacak.Fener'in bu olaylari Aykut Kocaman ve ekibine cok farkli bi motivasyon sagliycaktir.Gs cok yerinde transferler yapti ayrica fatih hoca faktorude var.Bizim bu sene kadromuz oturmus ve cok guclu bi sekilde girecegiz , gerek lig gerek uefaya.

Gs cok iyi transferler yapti.Elmander bu sene Bolton'da izledigim kadariyla takimda oynayan tek adamdi.Arshavin felan degil Arda'nin yerini doldurabilecek tek adam Keitaydi nitekim aldilar sanirim.Eboue sag kanata ilac olabilecek nitelikte bi adam.Hem sag bek hem sag acikta oynayabilen bi oyuncu.Ama bana kalirsa Selcuk Inan patlayacak gibi.Selcuk'u selcuk yapan Senol Hoca ve Colman'di bana gore.Melo konusuna gelicek olursakda ilk alindigi zaman yonetime etmedigi kufur kalmayan gs taraftari ligin en iyi ortasahasina yazabiliyo oda ayri bi komiklik

Fener bu sene takviye yapmadi.Zaten tek ihityaclari kousucu bi ortasaha devre arasinda supriz bi takviye yapabilirler.Savunma hatlari cok saglam , ortasaha catlak versede kanatlar cok caliskan.

• Bide Bursa , Trabzon , Antep uclusu var.Trabzon gecen seneki kadar formda olmaz ama Senol Hoca napar eder kafaya oynatir trabzon'u.Ayrica duyduguma gore Henrique cok saglam adammis patlama yapabilir.

Bursa artik gittikce kuculuyo ama uefa'yi zorlar bence.Secan,Volkan gibi adamlari eskisi gibi degil.

Antep bu sene cok iyi bi sezon gecircek gibi geliyo.Cok saglam adamlari var , ilk 5 te kendine yer bulur.
  • Eskişehiri unutma hocam sağlam transferleri var
  • Bu senenin bencede en flaş ismi Eskişehirspor olacak.
  • Parayı veren düdüğü çalar.

Nasreddin Hoca
  • çekişmeli derken?sene sonunda herkes şüphe ile bakacak kim şampiyon olursa olsun.ancak bir anadolu kulubü şampiyon olursa şaibeden sözetmez kimse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Parayı veren düdüğü çalar.

Nasreddin Hoca

Yani hakemleri satın alır diyosun, hacı bırakın bu şike işlerini futbol izlemek istiyoruz opeara değil

• Ben Galatarsaray'dan ilk yenilgiden sonra çuvallamasını bekliyorum.Yani F.T gazıyla iyi başlayacaklar fakat 2 yenilgi üst üste olduğu zaman kutuplaşmalar başlayacaktır.Beşiktaş forvet ve sağ bek transferi yapmazsa bizim de işimiz zor.Gs gibi olma ihtimalimiz yüksek.Bi'de deplasmanda çok zor gol atarız bu kadroyla.Fenerbahçe'nin hiç bir maçını izlemedim yorum yapamayacağım.Trabzonspor Şenol Güneş farkıyla yarıştan uzaklaşmayacaktır ama liderliğe yükseleceklerini tahmin etmiyorum.
  • ya bide aklıma takılıp duran birşey var.fenerliler genelde,ya biz bu sene çok koştuk mücadele ettik alnımızın teriyle şampiyon olduk emeklerimize laf etmeyin geyiği yapıp duruyorlar ya.
    yahu kardeşim zaten sorun senin futbolcunun emeğinde alın terinde değilki adam bilmeden koşup kendini yırtıyordur ona kimsenin itirazı yok sorun rakibin emeklerinde.acaba sen bu adama para verip misal korcanın yediği gol olur veya kritik bir müdahale anında alexe gel vur diyen adamda mı bunu sorguluyor millet,zaten sahadaki mücadeleden kimse şike soruşturması açmaz dinlemeler konuşmalar takipler ile bu kanaate varıyor emniyeti savcısı.neyin kafası bu anlamadım ben?
  • Bu sene güzel güzel İnönüde tiyatro seyredicez. Son aldığım duyumlara göre YD bedava mısır patlattırıcakmış
  • Devre arasinda bos durmayiz bence.Simdi sag bek alinmasa bile devre arasi mutlaka bi transfer yapilcaktir.

Ancak sag bek olmasa bile sol bekde olabilir.Tanju banko oyniycak kivama geldiginde bize cok buyuk avantaj olucaktir.Cunku adam hem sag hem sol oynayabiliyo.Asil mevkisi sag bek zaten.Ismail bu sene toparlarsa bek ihtiyaci falan kalmaz diye dusunuyorum.yanlismiyim?
  • Ben de aksine bu sene lig falan izlemeyeceğim...
  • Hayatımda futboldan bukadar soğuduğum bir sezon hatırlamıyorum.
  • Mersin İY de çok iyi takım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya

Bundan sonra sike ve tesvik yapmaya kimsenin biyerleri yemez artik.Bence bu olaylardan sonra lig tarihinin gelmis gecmis en heyecanli sezonlardan biri olacak.Fener'in bu olaylari Aykut Kocaman ve ekibine cok farkli bi motivasyon sagliycaktir.Gs cok yerinde transferler yapti ayrica fatih hoca faktorude var.Bizim bu sene kadromuz oturmus ve cok guclu bi sekilde girecegiz , gerek lig gerek uefaya.

Gs cok iyi transferler yapti.Elmander bu sene Bolton'da izledigim kadariyla takimda oynayan tek adamdi.Arshavin felan degil Arda'nin yerini doldurabilecek tek adam Keitaydi nitekim aldilar sanirim.Eboue sag kanata ilac olabilecek nitelikte bi adam.Hem sag bek hem sag acikta oynayabilen bi oyuncu.Ama bana kalirsa Selcuk Inan patlayacak gibi.Selcuk'u selcuk yapan Senol Hoca ve Colman'di bana gore.Melo konusuna gelicek olursakda ilk alindigi zaman yonetime etmedigi kufur kalmayan gs taraftari ligin en iyi ortasahasina yazabiliyo oda ayri bi komiklik

Fener bu sene takviye yapmadi.Zaten tek ihityaclari kousucu bi ortasaha devre arasinda supriz bi takviye yapabilirler.Savunma hatlari cok saglam , ortasaha catlak versede kanatlar cok caliskan.

quote:

Eski federasyon başkanı yok telefonu kime edecekler

Her maçta kırmızı görmesi gereken lugano ne yapacak teknik olarak çok zayıflar

Ben iddaa ediyorum fenerbahçe bu kadrosuyla ilk 5 giremez Şampiyonlukta GS BJK çekişir Bursa 3. olur Fenerbahçe kesinlikle rakip olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

Hayatımda futboldan bukadar soğuduğum bir sezon hatırlamıyorum.

Aynen... bazıları yine sezon başlamadan bu sene şampiyonuz demeye başlamış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.