Şimdi Ara

Bu Sene Kesin Şampiyonuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
7.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aykut hoca savunma futbolu oynatsada güveniyorum ben. Hiç olmassa ne oynatığının farkında.
  • Bana da öyle geliyor. Bu sene büyük ihtimalle şampiyonuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

he he orada yazanların hepsini transfer edersiniz :) sonra da 3 sezon transfer yasağı avrupa ligleri yasağı :)

paranız yok paranız :)

Aykut hoca da gelecekmiş miş ... he he gelir

E bu kadar çok biliyorsan gel girelim iddiaya dicektim ama yüzbaşıymışsın, rütben yetmiyor..

rübelik olay değil ki,,,

Aykut hoca gelir... gelmez diye bir şey yok. (Ben zor ihtimal olarak görüyorum.Ama imkansız değil.)

sadece futbolcu transfer etmek mesele. 4 futbolcuyla anlaştık 17 haziranda imzalatılacak diyor.

niye isimleri açıklanmıyor?

• quote:

quote:

quote:

he he orada yazanların hepsini transfer edersiniz :) sonra da 3 sezon transfer yasağı avrupa ligleri yasağı :)

E bu kadar çok biliyorsan gel girelim iddiaya dicektim ama yüzbaşıymışsın, rütben yetmiyor..

rübelik olay değil ki,,,

Aykut hoca gelir... gelmez diye bir şey yok. (Ben zor ihtimal olarak görüyorum.Ama imkansız değil.)

sadece futbolcu transfer etmek mesele. 4 futbolcuyla anlaştık 17 haziranda imzalatılacak diyor.

Ben yazdım işte isimleri ilk sayfada kadroya. Aykut hoca için de Konyaspor kulübünün son yaptığı açıklamaya bakabilirsin. Aykut hocanın Fenerbahçeye gelmek için izin istediğini, Konyanın da kolaylık sağlayıp bıraktığı yazıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

rübelik olay değil ki,,,

Ben yazdım işte isimleri ilk sayfada kadroya. Aykut hoca için de Konyaspor kulübünün son yaptığı açıklamaya bakabilirsin. Aykut hocanın Fenerbahçeye gelmek için izin istediğini, Konyanın da kolaylık sağlayıp bıraktığı yazıyor.

Aykut Hoca hayırlı olsun şimdiden.

Umarım bizde adam gibi TD getirebiliriz.

futbolcular da senin yazdığın gibi olursa zaten fazla konuşmaya gerek yok :)

şampiyonluğunuz hayrolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Bencede bu sene fener daha yakın azizde şampiyonluk sözü verdi ve son senesini iyi değerlendirip o şekilde seçime gitmek isteyecektir.

Fenerbahçe, Galatasaray olmadan ligin tadı çıkmıyor hocam. Dursun Özbek gibi vasıfsız adamların büyük camia üzerinde etkisi olduğunu görünce utanç duyuyorum. Umarım en kısa zamanda Lig tek takımın dominantliği üzerinden gitmez. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi kulüpler bir çınardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

quote:

Bencede bu sene fener daha yakın azizde şampiyonluk sözü verdi ve son senesini iyi değerlendirip o şekilde seçime gitmek isteyecektir.

Fenerbahçe, Galatasaray olmadan ligin tadı çıkmıyor hocam. Dursun Özbek gibi vasıfsız adamların büyük camia üzerinde etkisi olduğunu görünce utanç duyuyorum. Umarım en kısa zamanda Lig tek takımın dominantliği üzerinden gitmez. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi kulüpler bir çınardır.

İnşallah hocam hem siz hemde biz seneye bu vizyonsuzlardan kurtuluyoruz. 2018 mayıs bizim dirilişimiz olacak inşAllah. Eğer teknik direktör ve başkan uyumunu sağlayabilirse hem fener hemde galatasaray kısa sürede ayağa kalkar. Bizim 2011-12 sezonunda yaptığımız gibi. Bana göre fener en geç 2 senede 4.yıldızı takar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bu sene Feneri bir tık ilerde görüyorum. Hakemlerin de Fener'e karşı daha toleranslı olacağını düşünüyorum.

• Temmuzda sezon acip sampiyon olacaksiniz demek. Hem de 7-8 tane yeni transferle. Hayal kurmak guzel sey.

• quote:

quote:

quote:

İnşallah hocam hem siz hemde biz seneye bu vizyonsuzlardan kurtuluyoruz. 2018 mayıs bizim dirilişimiz olacak inşAllah. Eğer teknik direktör ve başkan uyumunu sağlayabilirse hem fener hemde galatasaray kısa sürede ayağa kalkar. Bizim 2011-12 sezonunda yaptığımız gibi. Bana göre fener en geç 2 senede 4.yıldızı takar.

Hocam siz de farkındasınızdır zaten artık olay 4. yıldız olmaktan çıktı çünkü o treni kaçırdık. Geç gelen 4. yıldız artık bize ekstra hırs vermez, ertesi sene biz de 4. yıldızı takıp size karşılık verseydik rekabetten dolayı bu daha tatlı bi hale gelebilirdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam siz de farkındasınızdır zaten artık olay 4. yıldız olmaktan çıktı çünkü o treni kaçırdık. Geç gelen 4. yıldız artık bize ekstra hırs vermez, ertesi sene biz de 4. yıldızı takıp size karşılık verseydik rekabetten dolayı bu daha tatlı bi hale gelebilirdi.

Açıkçası 3 yıldızlı olduğumuz zamanlarda çok daha mutluyduk :( 4.yıldızı taktık karabela geldi başımıza. Neyse sizde taksanız iyi olur kaç senedir bekliyorsunuz.

• kjaer gider mi adam 4 milyon euro aliyor hiç bir avrupa takimi o parayi vermez

• Şenol Güneş'in o kadroyla rakiplere şampiyonluk vereceğini sanmam

Üzülerek söylüyorum ki Aziz Yıldırım gitmediği sürece ve özellikle Şenol Güneş varken, Bjk bizden önce takar 4.yıldızı(bence, benim düşüncem bu)
  • Beşiktaş'ı geçmek için şimdiki kadromuzdan daha iyi kadro kurmanız lazım. İlk mesajda yazdığın kadro bizim şu anki kadromuzdan çok geride. Seneye daha da güçleneceğimizi varsayarsak transfer yazdığın yerlere kjaer valbuena ayarında transferler lazım. Bu da ffp şartlarında zor.

Taraftar,yönetim, hoca, takım uyumu vs. gibi faktörlere girmiyorum bile.
  • Aykut Hoca Şenol'un ezeli rakibi, sırf bu yüzden bile kupayı alırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Aykut Hoca Şenol'un ezeli rakibi, sırf bu yüzden bile kupayı alırız.

Unuttun heralde Şenol Güneş Trazonda değil, Beşiktaş da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Temmuzda sezon acip sampiyon olacaksiniz demek. Hem de 7-8 tane yeni transferle. Hayal kurmak guzel sey.

Transfer etsede ruh yok bi kere takımınızda. Yani bir yere kadar.

Beşiktaş inanarak oynadı sezon boyunca ve koparttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökyüzüMavi -- 3 Haziran 2017; 20:40:51 >
  • Emre mor nedir ya daha kendini geliştirmesi lazım fenerli değilim ama alırsa hata yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

Türk koyun la şu kadrolara

Ekici ve Emre Mor, Ganalı mı?

Ne Ganası?
    İkisi de milli takım oyuncusu.

Yemin et la inanmadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eee beyler yok mu kimse
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.