Şimdi Ara

bu sene kim şampiyon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bir galatasaraylı olarak bu yıl takımımdan çok şey beklemiyorum ama

benim tahminim fener yada beşiktaş diye düşünüyorum

• Bjk çok oyuncu aldı ama hep boş oyuncular aldı. Nerede köşeye atılmış birisi var hemen üstüne atladı. Böyle transfer politikası hiç olmaz. Bence en iyi transferleri Fb yaptı sonra Gs sonra Gb.liği Bjk ise 4üncü olur.
  • Kimse inanmıyor ama Galatasaray rahat şampiyon olacak
  • bencede galatasaray,çünkü ben bir galatasarayli olarak dünya çapinda çok iyi transferler yaptigimizi düsünüyorum.tabiki buna en büyük etkenlerden biride hagi'dir.galatasaray bu sene en özel senesini yasiycak.bizde bu özel yilimizda galatasarayimizi gönülden destekliyelim.
  • Hak Eden Şampiyon Olsun!
  • FENERBAHÇE bu sene de şampiyon olur hatta 5 sene üst üste şampiyon olarak rekor kırar...
  • ***FENERBAHÇE***
  • şampiyonluk destek ister.
    bu sene yeni stadımızla "eski ruhumuzla" iddalıyız !!!
    S A D E C E B E Ş İ K T A Ş !!!
  • T-R-A-B-Z-O-N-S-P-O-R
  • 100.yılımız walla şampşyon olamazsak bitirirm federasyonu BJK yi yaptılar bizi de yapçaklar...
  • Bak işte Beşiktaş'ı yapmışlar bu senede Cimbomu yapıcaklarmış.Sizde biliyosunuz Beşiktaş'ın nasıl şampiyon olduğunu ama işte sırf kıllık yapıcaksınız ya birde bişeyler yazmak için böyle konuşuyosunuz

Siz bu kafayla giderseniz şampiyon değil ilk 5'e bile girmek bile hayal
  • Şampiyon Kim olur orası belli olmaz, geçen sene gördük, ilk yarı sonunda kime sorsanız Yüzde Seksen-Doksan, Beşiktaş şampiyon olur derdi. Ama gördükki, Resmen şampiyonluk hediye edildi. Bu sene en büyük transfer bence Del Bosque, pek çok artıyı beraberinde getirdi. Bir arkadaş Beşiktaş'ın transferlerini eleştirmiş, haksız buluyorum, Ali Güneş mesela hazırlık maçlarında çok iyiydi, istikrarı yakalarsa değişmez olur. İbrahim Toraman, işte bize lazım olan çabuk defans oyuncusuydu, onu trasnferden saymayacak adam futboldan anlamıyo demektir. Carew Beşiktaşta kendini bulacak, gol yollarını genişletecek, kafa topu sorununu çözecek... diğerleride faydalı olacaktır, içlerinde başarısız olanlar da olabilir, Transfer birazda şans işi kimisi tutmaz...
  • quote:

Şampiyon Kim olur orası belli olmaz, geçen sene gördük, ilk yarı sonunda kime sorsanız Yüzde Seksen-Doksan, Beşiktaş şampiyon olur derdi. Ama gördükki, Resmen şampiyonluk hediye edildi. Bu sene en büyük transfer bence Del Bosque, pek çok artıyı beraberinde getirdi. Bir arkadaş Beşiktaş'ın transferlerini eleştirmiş, haksız buluyorum, Ali Güneş mesela hazırlık maçlarında çok iyiydi, istikrarı yakalarsa değişmez olur. İbrahim Toraman, işte bize lazım olan çabuk defans oyuncusuydu, onu trasnferden saymayacak adam futboldan anlamıyo demektir. Carew Beşiktaşta kendini bulacak, gol yollarını genişletecek, kafa topu sorununu çözecek... diğerleride faydalı olacaktır, içlerinde başarısız olanlar da olabilir, Transfer birazda şans işi kimisi tutmaz...

Noktası noktasına katılıyorum

• K-O-N-Y-A-S-P-O-R DOĞRU SEÇİM
  • FORZA BARCELONA
     bu sene kim şampiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazza -- 23 Ağustos 2004, 15:51:47 >
  • GSli arkadaşımızı duydunuz mu.Fener şampiyon olur diyor.Ben bunu fanatik bi Galatasaraylıdan daha duydum.Ama bravo adamlar açık açık söylüyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.