Bjk fb gs neden diye sorarsanız bana bu sene Galatasarayın balonunu patlatacaklar gibi geliyor malum kişiler gündem değişmesi lazım
Senle tanışalım mı ciddi diyorum oturalım bir çay içelim çok merak ediyorum seni
B yi büyük diğer takımların ilk harflerini küçük yazacak kadar ufak şeylerin peşinden koşan tayfasından birisini ben hiç merak etmiyorum.Bu arada sen ve yancıların gülünmesini istemiyorsanız balonlu esprilerden uzak duracaksınız
bu sene lige damga vuracağız ne düşmesi ? Borçlarda azaldı adam akıllı transferlerde yaptık mı eski altan-zafer briyol dönemi gibi olacak inşallah Hele birde yeni stadımız bitse
Vaybe zafer biryol süper forvetti fenere gittikten sonra oda kayboldu gitti
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat.
Galatasaray bu sene olduğu gıbı seneyede Şampiyon olacak ve 20. şampiyonlukla beraber 4. Yıldızı takacak..
Ben burda olmayacağım ben belki göremem ama sizler göreceksiniz.... 1. belli Şampiyon belli Galatasaray.. Arkamızdan kimler gelir Zerre kadar umurumda değil, yesinler birbirlerini...
Valla bende bu durumdayım gelen giden ırgalamaz bizi.
1. Fenerbahçe 2. Bursaspor 3. Beşiktaş 4. Galatasaray 5. Kasımpaşaspor
16. Akhisar Belediye Gençilk Spor 17. Kayseri Erciyesspor 18. Kardemir Çelik Karabükspor
quote:
Orijinalden alıntı: FENERKOLİK_1907
16. Akhisar Belediye Gençilk Spor 17. Kayseri Erciyesspor 18. Kardemir Çelik Karabükspor
Fener 1
Bursa 2
biz 4
ayranı çok içme mubarek
Henüz transfer döneminin başındayız ve Fenerbahçe-Beşiktaş'a ceza gelme durumu var. Bunu şu an konuşmanın hiçbir faydası yok, zamanı değil. Ama olasılıklar üzerinden konuşursak ben yine her ihtimalde Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum. Oturmuş bir kadro var ve eksikler tamamlanıyor tek tek.
Bu Carlos Sivas'ı düşürür. Demedi demeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: ultralisan
quote:
Orijinalden alıntı: FENERKOLİK_1907
Fener 1
Bursa 2
biz 4
ayranı çok içme mubarek
yok sadece yarım dubleydi de, fondip yapınca böle oldu
isteğim;
1-Galatasaray 2-Trabzonspor (karadenizliyim) 3-Beşiktaş (önder özeni severim iyi adamdır) 4-Fenerbahçe (ayıp olmasın diye koydum) 5-Bursaspor (batallaaa) ...
Torku dünyaya açılan bir marka artık reklamlarda kesin karşılaşmısındır. Konya'da 2 güzide takımımız Konyaşekerspor ve Konyaspor birleşmesi sonucu isim hakkı olarak Torku Konyaspor oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: potur
Bjk fb gs neden diye sorarsanız bana bu sene Galatasarayın balonunu patlatacaklar gibi geliyor malum kişiler gündem değişmesi lazım
en son ne zaman şampiyon olduğunu hatırlıyormusun ? balonu patlıcak demiş bide ya
quote:
Orijinalden alıntı: ibsad
quote:
Orijinalden alıntı: HaLCoN
isteğim;
1-Galatasaray 2-Trabzonspor (karadenizliyim) 3-Beşiktaş (önder özeni severim iyi adamdır) 4-Fenerbahçe (ayıp olmasın diye koydum) 5-Bursaspor (batallaaa) ...
Torku dünyaya açılan bir marka artık reklamlarda kesin karşılaşmısındır. Konya'da 2 güzide takımımız Konyaşekerspor ve Konyaspor birleşmesi sonucu isim hakkı olarak Torku Konyaspor oldu.
maksat muhabbet alınmayın
quote:
Orijinalden alıntı: Borderliné
quote:
en son ne zaman şampiyon olduğunu hatırlıyormusun ? balonu patlıcak demiş bide ya
Hoş geldin fake kardeş
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Borderliné
quote:
Hoş geldin fake kardeş
he fake, işim gücüm yok fake adres acıcam. php konularında cevaplarıma bakabilirsin. Fake hesapla gidip millete yardım edecek değilim