sen benim yemekli anketime katılıp şansını denedin mi hocam |
Bu sene Tıp'ların ve Diş'lerin çok yükseleceği gerçeği (3. sayfa)
-
-
Denedim hocam tutturmuşumdur umarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nereye fırlattınız beni
-
Yozgat yolları taşlı
Ziyaretime gel hocam biz ikçülü olamadık
-
Olsun be hocam yozgat piyasa yaparız artık
bozkırda sarıkız tavlarım hocam anca
-
Hocam tabip asteğmen hakkında bilgi verebilir misiniz ben de düşünüyordum da ama nasıl yapılacağı hakkında pek bir bilgim yok.
Aklıma takılan şu eğer biz tabip asteğmen olarak yapabileceksek neden askeri diş hekimliği vs var?
Dönem 3 oldum,artık hard kısım başlıyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 defa sınava girdim gidebilmek için nasip olmayınca olmuyor be hocam :/
Çok teşekkür ederim, doktor bilgi bankasına düştüğüm gibi tecili bozacağım ve o aşamadan itibaren başvuru, acemilik, kura, tüm süreci anlatacağım 14 Kasımda teslim tarihi. Herhalde Aralık sonu gibi burada selam vermeye gelirim.
-
Askeri diş hekimliği, muvazzaf bir diş hekimidir. Yani mesleği askeri diş hekimliğidir.
Bizim gittiğimiz "zorunlu askerlik hizmeti". 1 ay acemi birlik, 9 ay asteğmen, 2 ay teğmen. Görevin bitince finito dönüyorsun. Celp dönemleri var tecili bozdurup aile hekimine muayene oluyorsun ardından sınıflama açıklama tarihini bekliyorsun sonra sana belirtilen tarihte birliğe teslim oluyorsun. %95 ihtimalle yedek subay çıkıyor. Her celp dönemi 2-3 tane piyade er çıkan oluyormuş. Başvuruda hata yapanlar(doktor bilgi bankasına düşmemek formda hata, fetö/pyd,dhkpc bağlantısı vs durumunda ranked çıkmıyor deniyor. Kabaca böyle. Acemi birlikten sonra normal maaş alıyorsun. İlk ay maaşına sağlık tazminatı da ekleniyor.
Bölgeye göre maaş değişiyor, yurt dışı çıkma ihtimali de var. Irak, Suriye, Libya gibi. Buralarda normal maaş + 5k euro gibi bir ekstrası var bla bla.
-
Yani aklımda bi fikir oluşmasını sağladınız hocam tesekkür ederim. O zaman bedelliden devam diyelim :)
Şimdiden hayırlı tezkereler hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağ olun hocam, teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X