Eger Server savaslarinizda esyalarinizi upgrade yaparsaniz ve yanarsa, YENIDEN AYNI ESYALARI YERINE KOYMAYACAGIZ. Upgrate etme riski tamamen size aittir. Ayrica, kabul edilemez bir isimli karakter yarattiysaniz, herhangi bir odul alamayacak ve diskalifiye olacaksiniz! Iyi sanslar. Savasta gorusmek uzere!
-Knight Online Ekibi
quote:
Orjinalden alıntı: BelieveMe
Biraz araştır ALLAH AŞKINA ARAŞTIR YAAAAA
Merhaba Knight Online Oyunculari
Eger Server savaslarinizda esyalarinizi upgrade yaparsaniz ve yanarsa, YENIDEN AYNI ESYALARI YERINE KOYMAYACAGIZ. Upgrate etme riski tamamen size aittir. Ayrica, kabul edilemez bir isimli karakter yarattiysaniz, herhangi bir odul alamayacak ve diskalifiye olacaksiniz! Iyi sanslar. Savasta gorusmek uzere!
-Knight Online Ekibi
Benim internetim o siteyi kaldırmıyo
quote:
Orjinalden alıntı: No KS ComE VS
quote:
Orjinalden alıntı: BelieveMe
Biraz araştır ALLAH AŞKINA ARAŞTIR YAAAAA
Merhaba Knight Online Oyunculari
-Knight Online Ekibi
Benim internetim o siteyi kaldırmıyo
nasıl olsa araştırıp önüne koyuyolar parmağını yormaya deymez devam beleşçiliğe..
oda güzeldi kafanıdamı çalıştıramıyorsun yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme