E UP Yanİjavascript:void (opener.showcolor('#FF0000')); closingWin(); javascript:void (opener.showcolor('#FF0000')); closingWin();
quote:Orjinalden alıntı: KARA__BELA saolda kardeş az artıo pokemonun exp si hep live battlemi yapıcaz artması ıcın yınede saol Elbette Öyle OLması Grek
quote:Orjinalden alıntı: Bywarl0rd Görende Fzla Ex gelior sancak bana 3 m 3 m gelior her yaptığımda banada ama bi kere f5 e basınca 5k werio bnde
celebi kasmaya başladığında 100 lvl değil miydi? Celebinin güncel expi kaç milyon? 14.09 dan itibaren şu ana kadar 15m kastım.
quote:Orjinalden alıntı: ank_yer_6 celebi kasmaya başladığında 100 lvl değil miydi? Celebinin güncel expi kaç milyon? 14.09 dan itibaren şu ana kadar 15m kastım. günde toplam 75m kastım
quote:Orjinalden alıntı: Bywarl0rd Görende Fzla Ex gelior sancak bana 3 m 3 m gelior her yaptığımda Sallamayı Hangi Tombalacıdan Öğrendin Bilmiorm ama her F5te En Fazla 37.5k xp Gelir
quote:Orjinalden alıntı: KraLCeLeBi Hilede Sql Error da Bir Kre Yenileye basınca bak: 15,599,075'ti---Exp: 15,604,355 olUyo Kardeş Bir Sussan Diyorum
quote:Orjinalden alıntı: Yasin Köse quote:Orjinalden alıntı: KraLCeLeBi Hilede Sql Error da Bir Kre Yenileye basınca bak: 15,599,075'ti---Exp: 15,604,355 olUyo Kardeş Bir Sussan Diyorum yasin bn wampirim wampir99 konuma bakarsan görürsün