Şimdi Ara

Bu sezon GS ve FB tam bir hayal kırıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir beşiktaşlı olarak bunu görüyorum, beşiktaşımdan bu sene fazla birşey beklemiyorum zaten ama beklediğimden iyiler.Gençler oynuyor yetişiyor, Gs hâla transfer yapmaya çalışıyor tonla para harcadığı halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Bir beşiktaşlı olarak bunu görüyorum, beşiktaşımdan bu sene fazla birşey beklemiyorum zaten ama beklediğimden iyiler.Gençler oynuyor yetişiyor, Gs hâla transfer yapmaya çalışıyor tonla para harcadığı halde.

Nick-Mesaj Uyumu
  • quote:

Bir beşiktaşlı olarak bunu görüyorum, beşiktaşımdan bu sene fazla birşey beklemiyorum zaten ama beklediğimden iyiler.Gençler oynuyor yetişiyor, Gs hâla transfer yapmaya çalışıyor tonla para harcadığı halde.

transfer yapmaya çalışmıyor genç oyuncu emre çolak-aydın yılmaz altyapıdan değişti neyin derdindesin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayorgun65 -- 9 Kasım 2012; 18:54:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babayorgun65

quote:

transfer yapmaya çalışmıyor genç oyuncu emre çolak-aydın yılmaz altyapıdan değişti neyin derdindesin?

bu durum şuan içinde geçerli sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.