Şimdi Ara

Bu sezondan da ümidimizi keselim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimizi kandırmaya hiç gerek yok, baroni ruhsuzu ile selçuk kazmasını takımda tutan zihniyetten hiçbir şey beklememek lazım, deplasmandaki benfica maçından sonra nasıl böyle bir karar alırlar, anlamak çok zor, selçuk malum zaten, anlatmaya gerek yok, cristian'a gelince, yetenekli bir adam, seviyor kulübü falan da hani icraat, herkes tutturmuş bir laf, bu yıl kaç maça çıktı adam ayıp ediyorsunuz diyor, eyvallah, sayı fazla, hakkını veriyorum da bu yıl kaç maç iyi oynadık biz, bir elin parmaklarını geçmez, işte baroni oynadığı için bu böyle, dripling yok, çalım yok, hırs yok, omzu koyup top kapma yok, asist sayısı çok az, sahada dolanıyor boş boş, yakınlarında adam olmazsa şut çekiyor anca, işin kötüsü, hadi diyelim seneye salih ilk 11 oyuncusu, cristian ise yedek, bu işin içinde sakatlık var, ceza var, form durumu var, cristian'a illaki işimiz düşecek ve o maçlarda nal toplayacak takım, rakibimizin 10 numarası sneijder beyler, bizimkisi ise cristian, tehlike çok büyük , yapılacak ilk iş cristian ve selçuk'u göndermek iken alınan bu kararlar bizi bitirecek, bravo teknik heyet, bravo kocaman !!!!

• Konuyu okumadım, başlığa göre yorum yapayım . Selçukla sözleşme tazelendiği gün mevcut ümitlerimide kaybettim.
  • Sağol kardeş iyi ki söyledin ne umutlarla bekliyodum sezonu.
    Sağol erkenden uyardığın için.
  • adam haklı.
    umut konusuna gelince,bende zaten yoktu
  • bir kac yil kesseniz iyi olacak
  • Harbiden la bizde sneijder gene unutmusum Bakayim bi takim kadrosuna resmi siteden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird42

Kendimizi kandırmaya hiç gerek yok, baroni ruhsuzu ile selçuk kazmasını takımda tutan zihniyetten hiçbir şey beklememek lazım, deplasmandaki benfica maçından sonra nasıl böyle bir karar alırlar, anlamak çok zor, selçuk malum zaten, anlatmaya gerek yok, cristian'a gelince, yetenekli bir adam, seviyor kulübü falan da hani icraat, herkes tutturmuş bir laf, bu yıl kaç maça çıktı adam ayıp ediyorsunuz diyor, eyvallah, sayı fazla, hakkını veriyorum da bu yıl kaç maç iyi oynadık biz, bir elin parmaklarını geçmez, işte baroni oynadığı için bu böyle, dripling yok, çalım yok, hırs yok, omzu koyup top kapma yok, asist sayısı çok az, sahada dolanıyor boş boş, yakınlarında adam olmazsa şut çekiyor anca, işin kötüsü, hadi diyelim seneye salih ilk 11 oyuncusu, cristian ise yedek, bu işin içinde sakatlık var, ceza var, form durumu var, cristian'a illaki işimiz düşecek ve o maçlarda nal toplayacak takım, rakibimizin 10 numarası sneijder beyler, bizimkisi ise cristian, tehlike çok büyük , yapılacak ilk iş cristian ve selçuk'u göndermek iken alınan bu kararlar bizi bitirecek, bravo teknik heyet, bravo kocaman !!!!

+Bekir

• 10/11 Sezonu şampiyonluğumuzda en büyük pay sahibi olan isimlerden biri.
    11/12 Yarım puanla şampiyonluk kaçırırken, yine takımı sırtlayan isimlerden biri.
    12/13 59 Maç, 11 gol, 10 asist. Belkide çok iyi performans gösterdiği, çevrilmesini sağladığı Mönchengladbach maçı olmasa, Fenerbahçe gruptan çıkamayacaktı. Ligde çok kritik golleri, asistleri olmasa Fenerbahçe lige çok daha erken havlu atacaktı. Türkiye Kupasında Bursaspor maçında galibiyeti getiren o kritik golü olmasa Türkiye kupasında bile erkenden elenmiştik. Hatta şu Sow'la birlikte oyuna girip, anında oyunun kaderini değiştirdiği Sivas vb maçları saymıyorum bile. Takıma bu kadar hizmet etmiş birine, bu tavrı bir türlü anlayamıyorum. Asla anlayamayacağım da...

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfman44

Şampiyon %75 belli bencede

yav he he.

şöylelerine malzeme vermeyin beyler.hem bizim sistemde zaten cristiana ihtiyaç olmayacak.aykut forvet arkası oynatmıyor zaten.alperin de gelmesiyle bu kıllı ancak yedeğin de yedeği olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gol ve goller her zaman atılır renkdaş mesele ruh ve istikrarda bu adam 10 maçın 2sinde iyi oynuyor ve gerçekçi bakmak gerekirse gitmesi daha hayırlı olur daha kaliteli adamlara emanet etmeliyiz o bölgeyi. Elini kolunu sallayarak 90 dk geçiren adama değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

10/11 Sezonu şampiyonluğumuzda en büyük pay sahibi olan isimlerden biri.
    11/12 Yarım puanla şampiyonluk kaçırırken, yine takımı sırtlayan isimlerden biri.
    12/13 59 Maç, 11 gol, 10 asist. Belkide çok iyi performans gösterdiği, çevrilmesini sağladığı Mönchengladbach maçı olmasa, Fenerbahçe gruptan çıkamayacaktı. Ligde çok kritik golleri, asistleri olmasa Fenerbahçe lige çok daha erken havlu atacaktı. Türkiye Kupasında Bursaspor maçında galibiyeti getiren o kritik golü olmasa Türkiye kupasında bile erkenden elenmiştik. Hatta şu Sow'la birlikte oyuna girip, anında oyunun kaderini değiştirdiği Sivas vb maçları saymıyorum bile. Takıma bu kadar hizmet etmiş birine, bu tavrı bir türlü anlayamıyorum. Asla anlayamayacağım da...

10/11 Sezonu şampiyonluğumuzda son haftalar hep yedekti, 11/12 Yarım puanla şampiyonluk kaçırırken bir maç iyi bir maç kötüydü, 59 Maçta 11 gol - 10 asist çok mu yeterli, Mönchengladbach maçında attığı frikik dışında ne yaptı, hadi kabul ediyorum o maçta iyiydi diyelim, bu yıl öyle kaç maçı var, Sivas maçını çevirir zaten anca o adam, 2-2 biten Marsilya maçında, skor 2-1 iken 20 dakika kala girdi alex'in yerine, ne yaptı, hiçbir şey, bana o maçta lazım işte, Fenerbahçe'nin 10 numarası cristian olmamalı, olursa çok kafamızı taşlara vururuz.

• Bence elinden geleni yapıyor, yapmaya çalışıyor. Maç seçiyor ibaresi ne kadar yanlış. Benim şikayetim kötü olduğunu söyleyenlere, bu takımın topçusu olmadığını söyleyenlere değil. Takıma yaptığı hizmetleri görmezden gelip saygısızca davrananlara, hakarete varan söylemlere kızıyorum sadece.
  • Geçen sezonlardan farklı bir şey mi oldu da ümitlenelim zaten yoktu aynı tas aynı hamam.

1.5 ay sonra uçuşa geçeceğiz sabırcılar gelir şimdi.
  • Yok dostum bu sana değildi, yaptıklarını görmezden gelip saygısızca davrananlaraydı. Sevmek zorunda değilsin, ama bu zamana kadar takıma yaptığı katkı tartışılmaz. Sabahtan beri hem sözlükte, hem burada nasıl giydiriyorlar Cristian'a bu hepsinin bir patlamasıydı.
  • Vermiş olduğu emeğe laf söylemeye hakkımız yok fakat gerçekten baroni bu takımın topçusu değil bize agresif pres seven ve yaratıcı özelliklerinin en az 2 tanesine sahip olan futbolcu lazım o mevkiye baroniyle devam yanlış bir karar.

Ama dediğine katılıyorum fenerbahçenin futbolcusuna ne olursa olsun hakarete varan tabirler kullanılmamalı eleştiri her zaman olmalıdır doğrusu da bu zaten ama yapıcı eleştiriler olmalı insan aşağılanmamalı ve baronide eleştirilerin çoğunu hakediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

Yok dostum bu sana değildi, yaptıklarını görmezden gelip saygısızca davrananlaraydı. Sevmek zorunda değilsin, ama bu zamana kadar takıma yaptığı katkı tartışılmaz. Sabahtan beri hem sözlükte, hem burada nasıl giydiriyorlar Cristian'a bu hepsinin bir patlamasıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bird42

Kendimizi kandırmaya hiç gerek yok, baroni ruhsuzu ile selçuk kazmasını takımda tutan zihniyetten hiçbir şey beklememek lazım, deplasmandaki benfica maçından sonra nasıl böyle bir karar alırlar, anlamak çok zor, selçuk malum zaten, anlatmaya gerek yok, cristian'a gelince, yetenekli bir adam, seviyor kulübü falan da hani icraat, herkes tutturmuş bir laf, bu yıl kaç maça çıktı adam ayıp ediyorsunuz diyor, eyvallah, sayı fazla, hakkını veriyorum da bu yıl kaç maç iyi oynadık biz, bir elin parmaklarını geçmez, işte baroni oynadığı için bu böyle, dripling yok, çalım yok, hırs yok, omzu koyup top kapma yok, asist sayısı çok az, sahada dolanıyor boş boş, yakınlarında adam olmazsa şut çekiyor anca, işin kötüsü, hadi diyelim seneye salih ilk 11 oyuncusu, cristian ise yedek, bu işin içinde sakatlık var, ceza var, form durumu var, cristian'a illaki işimiz düşecek ve o maçlarda nal toplayacak takım, rakibimizin 10 numarası sneijder beyler, bizimkisi ise cristian, tehlike çok büyük , yapılacak ilk iş cristian ve selçuk'u göndermek iken alınan bu kararlar bizi bitirecek, bravo teknik heyet, bravo kocaman !!!!

Abi 4. karede bastım kahkahayı. adam resmen izliyor abi 2 elini arkaya koymuş

• quote:

Orijinalden alıntı: HereDity

Vermiş olduğu emeğe laf söylemeye hakkımız yok fakat gerçekten baroni bu takımın topçusu değil bize agresif pres seven ve yaratıcı özelliklerinin en az 2 tanesine sahip olan futbolcu lazım o mevkiye baroniyle devam yanlış bir karar.

Ama dediğine katılıyorum fenerbahçenin futbolcusuna ne olursa olsun hakarete varan tabirler kullanılmamalı eleştiri her zaman olmalıdır doğrusu da bu zaten ama yapıcı eleştiriler olmalı insan aşağılanmamalı ve baronide eleştirilerin çoğunu hakediyor

Yerine kimi getireceğine bağlı. Bu takımın Baroni'den önceki orta sahaları Josico ve Maldonado'idi ne çabuk unuttunuz onları. Eğer getireceksen Gökhan İnleri veya en kötü Meireles ayarında birini gönder Baroni'yi. Ben açıkçası oyunundan memnunum, zaten ondan fazla bir şey bekleyemeyiz. Ama Baroni, 10 numara değildir ki. Çok yönlü orta saha oyuncusudur. Bu konuda değerlendirilmesi gereken Aykut Kocaman'dır onunda o mevkide fazla bir alternatifi yok. Bir kaç maç Meireles'i denedi olmadı. Sezer'i denedi çokta güzel oldu ama sakatlığı sonrası bir türlü düzelemedi. Yeri geldi Salih'i oynattı, kimse ona şans vermedi diyemez. Bu sezon oraya koyacak Cristian'dan başka adam yoktu maalesef. Gelecek sezon ben Cristian'ın Roma'ya gitmesini istiyorum. Başarıyla bizi temsil edeceğinden de şüphem yok, burada kalıp daha fazla küfür yemesine gönlüm razı gelmiyor bir türlü.

• şu sezon öncesi kampına transferler yetişirse durum böle olmaz, kara bulutları üstünüze çekmeyin, 25 milyon şampiyon olamayız derse şampiyon olamazsın tabi, destek ol inancını kaybetme dostum...
  • " benfica maçından sonra nasıl
    böyle bir karar alırlar, anlamak çok zor " demişsin. Sorunun nedenini söylememe gerek var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.