Şimdi Ara

BU SEZONUN ŞAMPİYONU BAŞAKŞEHİR SPOR KLUBÜDÜR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Fenerbahçe'li olarak Başakşehir'in şampiyon olmasını istiyor ve destekliyorum daha sezonun bitmesine aylar olduğu halde ve puan durumu olarak ikinci takım Galatasaray'dan yüksek puanla önde olan Başakşehir kesinlikle şampiyon olamaz diyenlere sadece gülüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cümle alem zaten biliyordu da Cumhurbaşkanı da ağzıyla açıkladı. BaşAKşehir'i kimin nasıl şampiyon yapmak istediği belli. Arda'ya kırmızı kart gösteren hakem 22 haftadır Başakşehir maçı yönetemiyor. Son Trabzonspor - Başakşehir maçında hakemler o kadar kötü ve taraflıydı ki 6 gollü biten maçın özetini tartışmalı pozisyonları göstermemek için 3 dk yayınladılar.

Trabzonspor olmayacaksa kimin olacağı hiç bir zaman umurumda olmazdı ama bu sefer sırf bunların ekmeğine yağ sürülmesin diye en yakın rakipleri kimse onları desteklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Cümle alem zaten biliyordu da Cumhurbaşkanı da ağzıyla açıkladı. BaşAKşehir'i kimin nasıl şampiyon yapmak istediği belli. Arda'ya kırmızı kart gösteren hakem 22 haftadır Başakşehir maçı yönetemiyor. Son Trabzonspor - Başakşehir maçında hakemler o kadar kötü ve taraflıydı ki 6 gollü biten maçın özetini tartışmalı pozisyonları göstermemek için 3 dk yayınladılar.

Trabzonspor olmayacaksa kimin olacağı hiç bir zaman umurumda olmazdı ama bu sefer sırf bunların ekmeğine yağ sürülmesin diye en yakın rakipleri kimse onları desteklerim.
    Geçen sene de AKP'li gençlere statı doldurun talimatı vermişti. Geçen sene de çok uğraştılar ancak biz iyi futbol oynuyorduk, kayıpsız geçtik önemli maçları.

Bu sene bariz bir hakem desteği görmedim açıkçası Başakşehir lehine. Ama bize birkaç maçta çelme taktı hakemler. Onun haricinde ligde şu an en akıllı futbol oynayan takım Başakşehir.

Bu yine de yıllardır İstanbulluların vergilerini sömürmedikleri anlamına gelmiyor. Hiçbir gelir kalemi olmayan takıp yıllardır yıldızları besliyor. Arda 5 6 milyon euro alıyor. Hiçbir taraftarı olmayan bu kulübe harcanan parayla iptal edilen metro hatlarını çekerdin...

İsyan etmedikçe hiçbir şey değişmez. Koyun gibi güdülmeye devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Geçen sene de AKP'li gençlere statı doldurun talimatı vermişti. Geçen sene de çok uğraştılar ancak biz iyi futbol oynuyorduk, kayıpsız geçtik önemli maçları.

Bu sene bariz bir hakem desteği görmedim açıkçası Başakşehir lehine. Ama bize birkaç maçta çelme taktı hakemler. Onun haricinde ligde şu an en akıllı futbol oynayan takım Başakşehir.

Bu yine de yıllardır İstanbulluların vergilerini sömürmedikleri anlamına gelmiyor. Hiçbir gelir kalemi olmayan takıp yıllardır yıldızları besliyor. Arda 5 6 milyon euro alıyor. Hiçbir taraftarı olmayan bu kulübe harcanan parayla iptal edilen metro hatlarını çekerdin...

İsyan etmedikçe hiçbir şey değişmez. Koyun gibi güdülmeye devam.

Alıntıları Göster
    Eskiden camide, okulda ve sporda siyaset olmazdı sağolasın Tek Adam herşeye sıyaset karıştırdı

• Adam kütahyalı. Ne bekliyosun ki.

Hemşerim diye demiyorum bizim memleketliler böyle olur genelde. Hiç etliye sütlüye burnunu sokmaz kafada ne varsa peşinden gider.

Menderes başa geldi mendersci oldular. O gitti ecevitci oldular. O gitti özalcı, demirelci, tayyipçi. Asla ayrık ses çıkmaz bizimkilerden. Tepede ne varsa peşinden giderler.

Başakşehir lider olurken başakşehiri desteklemiyor olmaları beklenemezdi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: martax32

Adam kütahyalı. Ne bekliyosun ki.

Hemşerim diye demiyorum bizim memleketliler böyle olur genelde. Hiç etliye sütlüye burnunu sokmaz kafada ne varsa peşinden gider.

Menderes başa geldi mendersci oldular. O gitti ecevitci oldular. O gitti özalcı, demirelci, tayyipçi. Asla ayrık ses çıkmaz bizimkilerden. Tepede ne varsa peşinden giderler.

Başakşehir lider olurken başakşehiri desteklemiyor olmaları beklenemezdi zaten.
    Hemşehrim ne alakası var görünen köy klavuz istemez Başakşehir'i şampiyon yapmayı üstteki adam kafaya bir kere koymuş biz ne dersek fayda etmez bu arada eskiden AKP'liydim artık değilim aslen Kütahya'nın neresindensin ? ben Tavşanlı'lıyım

• Yakında belediye seçimleri olacak, Galatasaray taraftarının önemli bir kısmı Ak Parti'ye oy verip Başakşehir'e dolaylı yoldan destek olduğunu gösterecek. Tüm takımlar için geçerli aslında.

Başakşehir umarım şampiyonluğa ambargo koyarak taraftarlara önemli bir ders verir. Galatasaray'ın kendi taraftarı bile şampiyonluk yarışına girdiği Başakşehir'i destekliyor. Rakip takımlardan bile destek alıyorsan şampiyonluk senin olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 7 Şubat 2019; 14:32:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.