benim sempron 2600+ devamlı 52 derecede overclocklu falan değil neden bu kadar yüksek ayrıca macunu yeniledim yine aynı
desktop için 52c biraz fazla iyi bir soğutucu almanı tavsiye ederim bu mevsimlerde 52c ise yazın 60'ın üstüne çıkar.
zaten ojinal fan değil üzerindeki aurocool marka amd2800+ üzeri fan var saf bakir soğutuculu olandan bana çok yüksek geldi orjinal fan takılı olduğunda da aynı sıcaklık var bunu bi türlü anlamadım.
bence sen o işlemcinin çekirdeğinin ne olduğuna cpu-z den falan bak kandırılmış olmayasın ya da işlemciye giden voltaja bak
bios update i dene ve mobomonıtor kullan buyuk bır ıhtımalle mobo ısıyı yanlıs okuyor
en önemli şeyi söölememmişsin... anakartın ne? mesela bende epox 8rda+ ve 2500+ var.. direk çekirdeğe değen bi ısı sensörü var kartta. o yüzden diğer kartların ölçtüğünden 8 derece fln fazla ölçüyo...
selam, öncelikle ilginize tesekkür ederim. anakartım GIGABYTE , 7NF-RZ NFORCE2 AMD ANAKART 512 ami1 ddr400 ram, 40gb seagete hdd 7200, 256mb sappihire 9550 ek.,var . ayrıca kasanın içi çift fanlı