yoksa ryzen 2600x li sistemmi dizcem çok kararsızım.
Başkan ekran kartı ne olacak bu sistem ekran kartsız ? Ekran kartını 1080 , 1080 ti , 2080 , 2080 ti seçiceksen olabilir ama anakart pek mantıklı gelmedi.
2600x sistem için rtx 2070 tavsiye ediyorum.
e.kartsız oyun sistemi yapmışlar. intel entegre grafikte bu kadar ilerledi mi?
ekran kartım var yazmayı unutmuşum asus gtx 1060 3gb dual var bende ileride değişcem ramide ileride 16gb yapsam alınır mı sizce ?
Alınabilir sistem. Yalnız zaten RAM'ı 16GB.
iyi kötü bi de ekran kartı olsaydı okey ama bence alınmaz bu fiyata. 4500 e ryzen 2600 lü ve rx 580 veya gtx 1060 li yani ekran kartı içinde çok güzel sistemler var.:
TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
AMD Ryzen ™ 5 2600 3.5GHz, GTX1060 6GB, 8GB DDR4, 1TB HDD + 120GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
- bu attığım sistemlere duruma göre power suppl yükselterek durma göre 8 ram ekelyerek vs. çok daha güzel bileşenler elde edilir.
dodofranD
kullanıcısına yanıt
benim elimde 1060 3gb asus dual ekran kartı ve niye ekran kartlı sistem alayım ki ?
log1nL
kullanıcısına yanıt
ilk msajınıza göre yorum yazmıştım sonraki mesajınızı görmedim. gene de alınmaz. dediğim gibi ekran kartlı olduğu halde daha ucuza daha iyi sistem toplanıyor. ekran kartınız varsa o sistemlerin ekran kartsız versiyonunun alın daha ucuza kullanın. illa kendi attığınız sistemi istiyorsanız da ayrı ayrı toplayın muhtemelen daha ucuza gelir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme