Şimdi Ara

Bu sistem BF3 açar mı? Açarsa nasıl açar? Açmazsa niye açmaz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel core 2 duo 2.5ghz, 2gb 667mhz ram, gtx9400, 60gb harddisk, 17inc tüplü monitör, vestel mause, microsoft klavye, logitek 2.0 hoparlör, 4 usb giriş, skypal microphone. Bu sistemle ultra ayarlarda 43fps alabilir miyim? Alırsam nasıl alırım? Alamazsam neden alamam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SrdRTcR -- 16 Eylül 2011; 17:36:20 >

• Ultra ayarlarda 1500+ fps alırsın hocam.GTX9400le hele hele üfff diyorum sanaaa.tüplü monitör bozmuş olayı
  • aynen hocam 19inc tüplüye geçmeyi düşünüyorum. içimi rahatlattığın için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

Ultra ayarlarda 1500+ fps alırsın hocam.GTX9400le hele hele üfff diyorum sanaaa.tüplü monitör bozmuş olayı

Katiliyorum aa falan kisarsan 2000e zorlarsin
  • ekran kartın hakkında pek bilgim yok ama işlemcin sanki sıkıntılı biraz ki işlemci kurtarmazsa o ekran kartıınında sana faydası olmaz. bf3 minimum sistem gereksinimlerine bakarsan işlemcin oraya uygun görünüyor ama sonuçta minimum...
  • sistemin çok güzel gtx9400 bulunmaz nimettir 1500-2000 fps arası alırısın full ayarlarda bu arada vestel mouse una bayıldım ayarlanabilir x30 makro var diye biliyorum onda monitor olarakda 23^inch grundig 88 model olanını öneririm
  • sağol hocam monitör önerini de dikkate alıcam ama şuan gönlüm 19 tüplüden yana. neden dersen valla bilmiyorum tüplü monitörlere özel bi ilgim var.
  • bf3 ün artık bir an önce çıkması lazım. serdar ın durumu iyi değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabeyss

bf3 ün artık bir an önce çıkması lazım. serdar ın durumu iyi değil :)

• Arkadas saka yapmis. Sisteminiz cok kotu maalesef. Minimum ayarlarda oynayabileceginizi bile sanmiyorum. 10 yil onceki pcmde 60gb hdd vardi. Min sistem gereksinimlerinin cok altinda maalesef. Ekran kartiniz gtx9400 degil 9400gt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 21 Eylül 2011; 2:18:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadas saka yapmis. Sisteminiz cok kotu maalesef. Minimum ayarlarda oynayabileceginizi bile sanmiyorum. 10 yil onceki pcmde 60gb hdd vardi. Min sistem gereksinimlerinin cok altinda maalesef. Ekran kartiniz gtx9400 degil 9400gt.

Bizim Serdar Ultrada açar 2000fps oynar.
  • bu oyun için bilgisayar alıcam konsol grafiği kesmez beni
  • böyle komplike bi soru daha önce duymadım. "açarsa nasıl açar, açmazsa niye açmaz"
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

böyle komplike bi soru daha önce duymadım. "açarsa nasıl açar, açmazsa niye açmaz"

Baya baya
    "BOOM HEADSHOT"

• Her şey tamam sistem çok güzel sabit 60 fps oynarsın diyeceğim ama skypal microphone işi bozmuş kardeş. logitek hoparlörler başka mikrofonlar ile tam stabil çalışmıyor. bu da sistemi aşırı derece de yoruyor. normalden daha fazla çalışıyor bilgisayar.

microphone'u da logitek yaparsan hoparlör ile tam bir uyum elde edersin bu da sana x2 fps artışı sağlar.
  • Arkadaşım Ekran kartını FX 5200'e yükseltmeni tavsiye ederim..
  • Açmaz çünkü fakirsin.
  • o değilde neden 43 fps ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.