Şimdi Ara

bu sistem hakkında düşünceleriniz lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecen gün gözüme carptı valla cok sık ve gösterişli duruyor arkdaslar 300 lira gibi de bi rakamı var ne dersiniz yaparmı bu sistem

http://www.osawaturkey.com/urundetay.asp?urunid=8

ürün linktekı

• Yanında anfisi olmayabilir -ki olsada bence o paraya değmez - ekstra olarak sana anfi masrafı açar , anfi alsan da doğru düzgün ses çıkmaz Sen iyisi mi ikinci elden Gigaworks G500 felan bak
  • ewet anfısı yok elımde anfi mevcut zaten ama ben hi-end yonelık bir sistem dusunuorum gayet güçlü bi subwwofer ve onu beslemem var ayrı bı 5 kanal anfım var onn için de bu sistemı düşünmüştüm
  • Öyle düşünüyorsan alabilirsin , sen bilirsin benim arkadasta da bir ara olafson px-322 vardı değişmiştim ölesine 1 ay felan kullandım seti inan göründüğü kadar güçlü değil kulelerin arkasında 140 Watt yazıyordu 2 kuleden eder 280 Watt ama malesef ki set bu güce erişemiyor şu an kullandığım philips a3.610 set 200 Watt RMS gücünde ve olafsonlardan daha çok ve kaliteli ses cıkardığını sana garanti edebilirim
  • oo fiyata illa bir sony müzik seti vardır al bak keyfine
  • kule tipi hoparlör ve ampli konusunda stereo ses sistemleri bölümüne konu açarsan hifi konusunda üstadımız killforyou hocam yardımcı olur sana ancak benim tavsiyem uygun fiyatıyla wharfadale 8.4 + müzik zevkine göre seçilecek(ve tabi bütçene) bir ampli...
  • evet şık ve gösterişli
    ama sadece ondan ibaret, başka bir numarası yok
    b.evler efor da bu ve buna benzer setleri dinledim
    iyi bir ses istiyorsan seni tatmin etmez, parana yazık
  • o parayı ona verıceıne sony nın stereo kule tipi hoparlorlerıne bak cok daha iyi ses alırsn linkini de veriyorum

ben fiyatı 270ytl civarı biliyorum ama şu anki fiyatı yazmıyo

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17866&productid=evsonyssmf450h&nc=1

• O sistem sadece yüksek ses ver.Kalite bağlamında bir şey bekleme.MEsajında da Hi-End bir ürün bekliyorum demişsin.Hi-End sistem istiyorsan en azından 300 lirayı kablo kaldıracına vermelisin.
  • hocam boyle bir hata yapöayıznız bence...adamlar %60 tasarıma %40 içeriğe önem vermiş gibi görünüyor...aldııktan sonra memnun kalacagınızı hiç sanmam...kaldı ki kötü bir hi fi de müzik dinlemenin film izlemenin ne kadar kötü oldugunu arkadasımdan biliyorum...
  • verdıgın bilgiler benı oldukça etkıledı biRaz daha düşünmem gerekıcek sanırım
    firtikk senın bahsettıgn sony kulelerı de arastırıcam hmn herkese tşkk osawadan şimdilik uzak duruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

o parayı ona verıceıne sony nın stereo kule tipi hoparlorlerıne bak cok daha iyi ses alırsn linkini de veriyorum

ben fiyatı 270ytl civarı biliyorum ama şu anki fiyatı yazmıyo

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17866&productid=evsonyssmf450h&nc=1

bunların felaket kötü olduğunu sölemeliyim Sony Bu işi bilmiyor... Belki yukardaki üründen iyidir ancak güzel bir deyim vardırya "sony philips panasonic kötünün iyisidir" diye...

• 270 Sony'ye verene kadar 100 daha koyup 8.4 alınabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

270 Sony'ye verene kadar 100 daha koyup 8.4 alınabilir.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.