Şimdi Ara

Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biraz araştırma yapıp şu şekilde bir konfigürasyon yaptım. Aşağı yukarı aynı fiyata önerebileceğiniz daha iyi donanımlar veya hatalı olduğunu düşündüğünüz seçimlerim var mı inceler misiniz?

Kasa
    Obsidian 750D
    (428 TL)

İşlemci
    Intel Core i7 4820K Soket 2011 3.7GHz 10MB
    (834 TL)

Anakart
    MSI X79A-GD45 Plus
    (516 TL)

Ekran kartı
    Saphire R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit
    (1224 TL)

Ram
    Kingston Hyper X Beast DDR3-2400Mhz CL11 16GB (2x8GB)
    (509 TL)

SSD
    Samsung 256GB 840 PRO
    (529 TL)

• Baltar B kullanıcısına yanıt
    Sistem sağlam ama psu suz mu calısacak?
  • Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    Eski bilgisayarımdan sökücem onu. 900 Wattlık bir güç kaynağım vardı. Yeterli olur diye düşünüyorum.
    Olur olmasınada x79 anakartlar uzun suredır yenılenmedı.Bu sene yenılenecek almısken yenı cıpsetlı modellere bakmakta fayda var.Beklemeye deger bence.Acil lazımsa herseyın ıyısını secmıssınız.

Fiyat performas dıye bısey kalmamıs

İlerde o anakarta 4960x bıle takılabılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 9 Mayıs 2014; 15:49:37 >
    İleride işlemci idare eder, ekran kartını değiştiririm diye düşündüm. Ekran kartı slotları çok değişmiyor nasıl olsa.

İşlemci slotları çok sık değişiyor. Yeni kartları beklesem de 2 yıl sonra lga2011 slotu işimi görmeyecek. Bundan önceki işlemcim Core 2 serisindendi. Yeni işlemcilerin hiç biri uymuyor anakartıma.
    Beklemek ıstemıyorsan alabılırsın sıstem pro olmus.Ama daha az butceye aynı performansı veren sıstem kurulabılır.(oyun amaclı)Ama dedıgım gıbı senın keyfıne kalmıs.Sırf goruntusu ıcın bır kasaya 450 tl para verılırmı evet verılır.İşlemciyi neden 4670k fılan secmedın?Render fılanmı alacaksın?
    almışkan 2011 olsun dedim. 2-3 yıl sonra 2011'ler çok ucuzlarsa güncellemek iyi olabilir.
    Valla yazdıgınız sıstemde ekran kartı harıc guncellenecek parca goremıyorum.Ekran kartı guncellemesıyle 5 sene rahat gıderı var.Ayrıca ıslemcıye sogutucu dusunmuyormusunuz?Boyle bır sısteme oc yapmadan olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.