Şimdi Ara

Bu Sistem İçin önerileriniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten oyunun grafikleri yüksek baska oyun oynuyacak vakitte kalmaz zaten ama baska oyunlarda kullanırım hemde hız için istiyorum ben eğer oynamadıysan hiç indir oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecoller -- 13 Eylül 2010; 21:55:53 >
  • Fiyat doğru, o tabloda kutuda yazan zaten kdv'siz fiyatı, altta toplam kdv alınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecoller

zaten oyunun grafikleri yüksek baska oyun oynuyacak vakitte kalmaz zaten ama baska oyunlarda kullanırım hemde hız için istiyorum ben eğer oynamadıysan hiç indir oyna

O Oyun İçin Daha Ucuz Sistemler Alın Paranızı Çöpe Atmayın Sadece Oyun Oynayacaksınız Cabal Online Oda Hız İçin X6 Alınmaz Zaten X4 635'de Yeter

Edit:Monitör Kaç İnc?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bionic. -- 13 Eylül 2010; 22:00:59 >
  • quote:

O Oyun İçin Daha Ucuz Sistemler Alın Paranızı Çöpe Atmayın Sadece Oyun Oynayacaksınız Cabal Online Oda Hız İçin X6 Alınmaz Zaten X4 635'de Yeter

x6 yi hem gelecek sefer tekrar almamak için istyorum hemde rahat etmek için
    monitor 17inc crd monitor pek onemli degil :) sen cabalonline 'nin sitesine girip sistem ozelliklerine felanmı baktn
    ordakileri güncellemiyolar'da ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecoller -- 13 Eylül 2010; 22:06:06 >
  • quote:

quote:

x6 yi hem gelecek sefer tekrar almamak için istyorum hemde rahat etmek için
    monitor 17inc crd monitor pek onemli degil :) sen cabalonline 'nin sitesine girip sistem ozelliklerine felanmı baktn
    ordakileri güncellemiyolar'da ;)

17İnc Monitöre 4850'de Yeter O İşlemci Sizi Rahatlatmaz İşlemcinin Oyundaki Etkisi Düşüktür

• quote:

17İnc Monitöre 4850'de Yeter O İşlemci Sizi Rahatlatmaz İşlemcinin Oyundaki Etkisi Düşüktür

biliyorum herhalde yani :)
    ben ginede en iyisini almak dan yanayim onun için araştiryorum yoksa hpnin tümleşik bir kasasinida alsam yeter
  • AMD ATHLON II X4 635 AM3 2.9GHZ 2MB CACHE 45NM İŞLEMCI
    ASUS M4A87TD/USB3 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 1600MHZ ANAKART
    GSKILL 4GB (2X2GB) VALUE DDR3-1333MHZ CL9 DUAL KIT DIMM RAM
    ASUS HD5770 CUCORE GDDR5 1GB 128BIT ATI DX11 EKRAN KARTI
    SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK
    SAMSUNG SH-S223C 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
    AEROCOOL VS-9 550W MIDT ATX SİYAH KASA
    XIGMATEK HDT-S1283 INTEL LGA775/1156 & AMD AM2/754/939/940 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
    +
    INCA 22" IL-1022DVI GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR

TOPLAM:1507 TL

Bu Sistem Size Yeter Monitörde Yazdım Fazla Para Vermeyin Ben Sizin İyiliğinizi Düşünüyorum
    Yazdığım İşlemci Soğutucusunu da Alın Sesten Kurtulun

• bu sistemde olur bana pro2000 almak dan iyi dir :)
    söyle bişey var 1507tl verdikden sonra ben 500-750TL verir biraz daha iyisini alırım diye düşünüyorum
    zaten taksitle alcam :)
  • quote:

bu sistemde olur bana pro2000 almak dan iyi dir :)
    söyle bişey var 1507tl verdikden sonra ben 500-750TL verir biraz daha iyisini alırım diye düşünüyorum
    zaten taksitle alcam :)

500-750 Az Para Değil Daha İyisini Alsan da İnsan Gözü 25Fps Görüyor En Fazla Yani Bir Şey Değişmez

• tamam yazdıklarınıda ekledim hepsini karşilaştiracam olmassa biraz düşürüm
    Phenom II X6 1055T 2.8GHz / 3.3GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci felan alırım yada yazdıgın sistemi aynen alırım benim kafamı kariştiran 9mb cache önbellek kariştiriyor senin verdiginde 2mb çok bir fark oluyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecoller -- 13 Eylül 2010; 22:48:34 >
  • quote:

tamam yazdıklarınıda ekledim hepsini karşilaştiracam olmassa biraz düşürüm
    Phenom II X6 1055T 2.8GHz / 3.3GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci felan alırım yada yazdıgın sistemi aynen alırım benim kafamı kariştiran 9mb cache önbellek kariştiriyor senin verdiginde 2mb çok bir fark oluyormu?

Mesela Bir Programı İlk Açtığımızda Hızı İkincikinden Düşüktür Önbellek Bunla İlgilidir L1 Önbellekte Yoksa L2'ye Onda Yoksa L3'e L3'te Yoksa Ram'den Alır Veriyi Biraz Fark Eder Kısaca Ama Benim İçin Önemli Derseniz X4 925 Alın
  • tamam bi önemi yok benim için:) suanda kullandıgım
    Veri Yolu Hızı(MHZ) 400MHz
    Ön Bellek(Kb/mb) 256KB

varmiş

senin dedigini almaya calişirim anakart iyimi yoksa gigabyte dahamı iyi olur ?
  • quote:

tamam bi önemi yok benim için:) suanda kullandıgım
    Veri Yolu Hızı(MHZ) 400MHz
    Ön Bellek(Kb/mb) 256KB

varmiş

senin dedigini almaya calişirim anakart iyimi yoksa gigabyte dahamı iyi olur ?

Anakartı Msi 870A-G54 Yap Bu Anakart Arada Sorun Veriyor
  • Soğutucu Olarak Şunu Alın O Uyumsuz Dikkatsizlik Pardon

XIGMATEK BALDER INTEL LGA775/1156/1366 & AMD 754/939/940/AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
  • Msi 870A-G54 bunda sorun olmazmı ? yoksa bumu arada sorun cıkartıyor oncekimi?
  • quote:

Msi 870A-G54 bunda sorun olmazmı ? yoksa bumu arada sorun cıkartıyor oncekimi?

Önceki 870A-G54 Kullanan Kimseden Sorun Duymadım
  • quote:

Tamam Sğaol ekledim ekran kartina bakiyorum suanda :)
    NVIDIA ile amd olmaz diyolar olurmu ?

1.35volt yok ram ama hep 1.65volt var olurmu?

hocam öyle bişi yok
  • Eğer bütçeniz 400 TL lik ekran kartına uygunsa o zaman söyle yapabilirsiniz 20 TL Gibi bir fark ödeyerek gıgabyte gtx460 Alabilirsiniz gerçi bu MSI ATİ 5830 Bu kart buralarda açıklanmıştı ya o yada başka bir kart olabilirmi onu bilmiyorum ama hakkında yorum olumsuzdu F/P Olarak yetersiz bir kart denmişti..
  • yahu 1 gb 128bit ekran karti bana düşük geliyor
    1 gb 256 bit nede olsa alıncak suanda bile belki herkez buna geçmeye calişiyodur
    ha şimdi almişim ben 400 iken ha bu kart 200 tlye düşünce almişim bi fark olmuyacak ;)
    gine 200 tl benden cikcak anlatmak istedigim nede olsa alıncak olunmasi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.