Şimdi Ara

Bu sistem icin yorumlarinizi rica ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle herkese merhaba, araniza yeni katildim ama 2 aya yakin forumlariniz takip ediyordum. Simdi ise kayit oldum ve bu sistem icin yorumlarinizi bekliyorum.

Anakart : INTEL DRAGONTAIL PEAK P35 1333FSB ANAKART

Islemci : INTEL Q6600 QUAD CORE 2.4Ghz 8MbCache 1066Fsb 65nm

Bellek : 2 x Kingston 2GB 1066MHz DDR2 CL5 (5-5-5-15) DIMM (Kit of 2) (NVIDIA SLI-Ready)

Hard Disk : SEAGATE 500 GB SATA 32 MB NCQ 7200.11 RPM ST3500320AS

Ekran Karti: ZOTAC 8800GT AMP DDR3 512MB 2000Mhz 256BIT GPU 700Mhz PCI-E 2.0

DVD Yazici : Samsung SH-S203N 20X ± DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE SATA DVD YAZICI

Kasa : Cooler Master RC-690 460W nVIDIA SLI UYUMLU ATX SİYAH KASA

evet arkadaslar bu iyi bu kotu, onun yerine sunu alabilirsin gibi yorumlarinizi bekliyorum. Kasa ve Anakart konusunda kararsiz kaldim. Kasanin gucu yeterli mi yoksa psu'suz bi kasa alip ona daha yuksek bir psu mu takmaliyim? Kasa incelemelerinize baktim, belirttigim kasa gayet guzel gozukuyor ama psu yetersiz kalir diye korkuyorum. Anakart konusunda ise Intel olmasini istiyorum ama onerilerinizi de dikkate alacagim. Simdiden cok tesekkurler.

• anakartı Gigabyte p35-ds3r ile değştirmelisin
    kasanıda psu suz bir kasa alıp daha iyi bir psu takıp kullanabilirsin o güç kaynağı sistemi sınırdan yürütür.
  • cok tesekkur ederim.
  • anakartı gigabyte p35 ds3r rev2.1 yap
  • x38 cipli bir anakart düşün bence
  • Bellek : 2 x Kingston 2GB 1066MHz DDR2 CL5 (5-5-5-15) DIMM (Kit of 2) (NVIDIA SLI-Ready)
    bu ram gerçek den 1066 mhz değil kıngston 800 mhz lik ramleri o.c leyip satıyolar
    bence ocz reaper al 1200 mhz de stabil çalışabiliyor fiyatıda iyi 120 ytl
  • hepinize cok tesekkur ederim yorumlariniz icin..

pegasus arda dostum bu bu ocz'lerden arkadasim aldi buna benzer bir sisteme ve uyumsuzluk gosterdi. o da degistirip kingston aldi. Simdi edindigim bilgilere gore de islemcininki 1066 ise RAMlerin de ya ayni hizda ya da yarisi hizda olmasi gerekiyormus. Bilgisayar muhendisi bir arkadastan duymustum. Twinmos'u onerir misiniz peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozanwise -- 29 Şubat 2008; 18:02:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozanwise

hepinize cok tesekkur ederim yorumlariniz icin..

pegasus arda dostum bu bu ocz'lerden arkadasim aldi buna benzer bir sisteme ve uyumsuzluk gosterdi. o da degistirip kingston aldi. Simdi edindigim bilgilere gore de islemcininki 1066 ise RAMlerin de ya ayni hizda ya da yarisi hizda olmasi gerekiyormus. Bilgisayar muhendisi bir arkadastan duymustum. Twinmos'u onerir misiniz peki?

senin bilgisar mühendisi arkadaşın bu işden anlamıyomuş öss ye tekrar girsin ddram:fsb oranı denilen birşey var 3:2,1:1,5:4 gibi oranlar var ordan bu ayarları girdiğinde sorun çıkmaz illede yarısı veya aynı hızlarda olmak zorunda değil
  • hmm sonradan sorun cikarmasin da onun icin duyduklarimi soyledim. performansta bir azalma veya yukselme oluyor mu oranlarin degisikligine gore?

Bir de saatlerdir ariyorum karar veremedim psu'yu kac watt alacagima! Sizin tavsiyeleriniz nedir bu konuda? en az 250 ekran karti harcar zaten digerleriyle ne kadar olur bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim. tesekkurler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozanwise

hmm sonradan sorun cikarmasin da onun icin duyduklarimi soyledim. performansta bir azalma veya yukselme oluyor mu oranlarin degisikligine gore?

Bir de saatlerdir ariyorum karar veremedim psu'yu kac watt alacagima! Sizin tavsiyeleriniz nedir bu konuda? en az 250 ekran karti harcar zaten digerleriyle ne kadar olur bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim. tesekkurler..

psu olarak iki tavsiyem var
    1-lc power 550 wat 85 ytl
    2-collermaster 650 wat 140 ytl
  • tamam cok tesekkur ederim vakit ayirdigin icin, dediklerin de gayet uygun fiyatli.. bakiyorum hemen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.