Şimdi Ara

Bu sistem ile alacağım performans (Dente GTX 3220)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/dente-infinity-gtx3220-amd-fx4100-36ghz-8gb-1tb-hd-6850-1gb-masaustu-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd300346&categoryId=34&SKU=BD300346

Arkdaşlar sistemde bir eksik göremedim ekran kartı vs. gayet iyi,acaba bu sistemle örneğin Skyrimi 720pde ultra ayarlarında kaç fps ile oynarım?

• Daha Güzel Sistem Toplanılabilir 1700 TL Ye
  • Haklısın ama sistem toplamak istemiyorum böyle alacağım risk almak istemiyorum hem bunun kasası bile içime sindi
  • Alttaki konftaki 7770 128-bit bir kart 6850 256-bit.

En üstteki konfigürasyonu çok benzer kasa + Sunbeam işlemci soğutucu + Seasonic 620W güç kaynağı ile 1550'ye toplayabiliyorsun.
  • Hocam aynı kasayı kendiniz toplayın ve adamların kaç tl kar ettiğini görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: termit0

Haklısın ama sistem toplamak istemiyorum böyle alacağım risk almak istemiyorum hem bunun kasası bile içime sindi

parçaları alınca sana riskte mi satılıyorlar ne gibi bir risk sen kafana koymuşsun bir kere ne desek olmaz al oyna istediğin gibi paranı rahatlıkla çöpe atmanı görmek isterim alıncada konuyu ss ile desteklersin tam olur:) aldığın kasada temizlemek için yan kapağı ac kasan garanti dısı kalır sence hangisi risk ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fena bir sistem değil ama daha iyisi alınabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.