Şimdi Ara

Bu sistem iyimi reyizler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Anakartı asus m4a78lt-m le yap, az para artar
    ekran kartınıda msi hawk 5770 al, fiyat denk gelir bence daha performanslı olur.Teknobiyotiktente var msi hawk.sanırım maliyette denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 6 Eylül 2011; 23:32:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabe

Anakartı asus m4a78lt-m le yap, az para artar
    ekran kartınıda msi hawk 5770 al, fiyat denk gelir bence daha performanslı olur.Teknobiyotiktente var msi hawk.sanırım maliyette denk geliyor.

eminmisin reyiz bi sakat çıkmasın sonra?
  • Olağanüstü haller dışında(deprem, sel, yangın vb.)bir sorun çıkmaz.

Arkadaşım o anakart ile 560ti kullanıyor, sıkıntısız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 6 Eylül 2011; 23:38:56 >
  • Bu topladığın sistem işinizi görücek özelliktedir fakat ekran kartını 5770 yada biraz daha attırma imkanı varsa 5850 vs serileri bir araştırabilirsiniz onun dışında bir problem yok anakartında SATA 3,0 Desteği yok ve diğer verilen özellikler mevcut fakat ileride 1800 mhzlik ram takılması durumunda sorun çıkartabiliyor çünkü en fazla 1600 e kadar destekliyor.(5750 de iyi bir seçenektir bütçene göre)

Sata 3,0 ın bulunması mutlaka olması gereken birşeydir aksi takdirde anakartın değişimine kadar yol açar.
    Yok ben bir kaç sene kullanırım vs diyorsanız güle güle kullanın derim sisteminizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Bu topladığın sistem işinizi görücek özelliktedir fakat ekran kartını 5770 yada biraz daha attırma imkanı varsa 5850 vs serileri bir araştırabilirsiniz onun dışında bir problem yok anakartında SATA 3,0 Desteği yok ve diğer verilen özellikler mevcut fakat ileride 1800 mhzlik ram takılması durumunda sorun çıkartabiliyor çünkü en fazla 1600 e kadar destekliyor.(5750 de iyi bir seçenektir bütçene göre)

Sata 3,0 ın bulunması mutlaka olması gereken birşeydir aksi takdirde anakartın değişimine kadar yol açar.
    Yok ben bir kaç sene kullanırım vs diyorsanız güle güle kullanın derim sisteminizi

hocam o zaman ne alayım anakartı
  • quote:

Bu topladığın sistem işinizi görücek özelliktedir fakat ekran kartını 5770 yada biraz daha attırma imkanı varsa 5850 vs serileri bir araştırabilirsiniz onun dışında bir problem yok anakartında SATA 3,0 Desteği yok ve diğer verilen özellikler mevcut fakat ileride 1800 mhzlik ram takılması durumunda sorun çıkartabiliyor çünkü en fazla 1600 e kadar destekliyor.(5750 de iyi bir seçenektir bütçene göre)

Felaket senaryosu yazmışsınız.Gözle görülecek çok fark olmayacağını bilerek neden ilerde 1800mhz ram takalım?Overclock bilgisayarı gibi durmuyor sistem.

Sata 3.0 ne için bu kadar gerekli açıklarmısınız.Ayrıca sınırlı bütçemizdeki hard disk sata 2 iken neden sata 3' anakarta para verelim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtopyadan Bu Sistem Nasıl?
    4 hafta önce açıldı
    Sistem iyimi ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anakartı mesala 4A8LTD Miydi neydi unuttum onu asus serisinden AMD uyumlu anakartarı araştırın dediğim model çıkıcaktır oradan bulabilirsiniz yani 487 olmalıydı o sonra MSİ 870G54 Var mesala 220 liraya onuda alabilirsiniz oda olmazsa 7** serisinden fakat dikkat edin Sata 3,0 desteği olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabe

quote:

Felaket senaryosu yazmışsınız.Gözle görülecek çok fark olmayacağını bilerek neden ilerde 1800mhz ram takalım?Overclock bilgisayarı gibi durmuyor sistem.

Sata 3.0 ne için bu kadar gerekli açıklarmısınız.Ayrıca sınırlı bütçemizdeki hard disk sata 2 iken neden sata 3' anakarta para verelim?

Şimdi gerek yok anakart bir sefer ileriye dönük alındıktan sonra ilerisi için sıkıntı yaşanmasın diyorum.

İstiyorsanız böylede alabilirsiniz ama teknoloji çok hızlı bicimde ilerliyor yakında sata 4 ler çıkıcak 3 ler ucuza gircek ve almak isteyeceksiniz anakart desteklemiyor ve haydi yallah anakart değişime gidicek ramdede 1800 MHz alınması gerekti varzettim çünkü teknoloji ve ileriye doğru düşündüğüm için böyle söyledim yoksa şimdi o anakartıda alabilrisniz sorun yok alınabilir ama ileriye doğru dönük düşünürseniz faydalı olur sizin için şu an SATA 3,0 Lara para vermezine gerek yok en azından 20-30 lira farkla biarz daha yüksek anakart alınabilir.İsteyen almayabilir ama Sata 3,0 ın alınması durumunda anakart değişimine kadar götürür.

• biraz zorlayıp işlemciyi x3 ekran kartını 5770 falan alabilirseniz çok daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.