Şimdi Ara

BU SİSTEM NASIL??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimdeki sistem nasıl?Veya başka tavsiyeleriniz var mı?(F/P Bilgisayarı)İşlemcinin 2560*1440 çözünürlükte darboğaz yapma ihtimali var mı?

BU SİSTEM NASIL??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Leqend. -- 27 Ağustos 2015; 12:53:25 >

• Siteye resim ekledim ama gözükmüyor galiba.Buradan bakarsanız sevinirim.

http://i.hizliresim.com/DRYE2z.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Leqend. -- 27 Ağustos 2015; 12:35:17 >
  • .Leqend. kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem anakartı biraz kısıp işlemciyi 4160 yapmanız.
    Anakarta alternatif
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXteras

Tavsiyem anakartı biraz kısıp işlemciyi 4160 yapmanız.
    Anakarta alternatif

Peki pentium a oc yapma ihtimalim var mı?Bu konu hakkında bayağı söylenti duydumda.

Intelde i3 ve sonunda K olmayan işlemcilere overclock yapılamıyor malesef. Aklında overclock var ise fx6300 veya benzeri bir işlemci bakabilirsin.
  • G3258 20.yıla özel olarak çıkartılmıştır.Overclock rahatça yapabilirsiniz.
  • Kafam karıştı şimdi.Acaba yapılıyor mu yapılmıyor mu?
  • İşlemcin kötü.Overclock yaparsan iş yapar.Yapmıcaksan İ3'e yönel.

Kasa çok kötü xigmatek asgard serisine yönelmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

İşlemcin kötü.Overclock yaparsan iş yapar.Yapmıcaksan İ3'e yönel.

Hocam sizce bu sistem nasıl?Kasa kötü derken dayanıklılığından mı bahsettiniz?

http://i.hizliresim.com/MyVMl2.jpg
    2k çözünürlüklü monitörü olan biri neden böyle bir sistem toplasın?Bence bir yanlışınız var.
  • Bütçeniz en fazla bu kadarsa size tavsiyem APU sistemlere yönelin.
    Özel seri olmaları fazla bir anlam ifade etmiyor. Pentium, günümüzün çok gerisinde kalmış bir modeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Leqend.

quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

İşlemcin kötü.Overclock yaparsan iş yapar.Yapmıcaksan İ3'e yönel.

Hocam sizce bu sistem nasıl?Kasa kötü derken dayanıklılığından mı bahsettiniz?

http://i.hizliresim.com/MyVMl2.jpg

Kalite..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pentium tavsiye etmiyorum apu yada i3 bir sistem önerebilirim ne yazık ki pentiumun her yeri özel seri dahi olsa güncelligini yitirmiş bir işlemcidir bireysel kullanıcılar ofis iş intetnet kullanıcıları için bulunmaz bir nimet ama oyun vb. için daha üst modellere veya farklı alternatiflere yönelinmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahhhh ahhh bunlar işte hep yanlış bilgilendirme...intelin bu g3258 yeni nesil pentium islemcisini Technopath sitesi Youtube'da yayınladığı video ile Titan X ekran kartı ile nasıl bir performans veriyo diye test etti,üstelik Gta V ile,gören herkes aa dedi bu işlemci oyunlara yetiyor hemen alalım ucuzda zaten diye yöneldiler ve sonuç ortada her pc toplamak isteyen g3258 nasıl diye soruyor alıp sonucu goren husran olanlarda ikinci elde satmaya çalışıyo ikinci elde piyasa g3258 ile doldu taştı...
    Videodaki arkadaslarda sagolsun hicbir ibare koymadılar oyun icin kullanacaksanız önermiyoruz bizimkisi sadece test diye,youtubeda da yorum yaptım burda aynı yorumu tekrarlayayım,o işlemciye kalkıp Titan X koyarsanız kart çok güçlü olduğundan oluşan darboğaz yada başka bir sıkıntı gözardı edilir ve kaldı ki bırakın Titan x ekran kartını giriş seviyesi bir ekran kartı taksanız bile yine oyunlarda sorun yaşanır yukarda @black modern arkadaşın bahsettiği gibi günlük işler internet film vs. icin standart bir işlemci...

• 200 liraya intel işlemcimi olur insanlar ordan bile mi çakmıyorlar olayı hiç anlamış degilim dogrusu ayrıca dediginiz gibi titan x e pet şişe dahi baglasanız deler geçer

•  BU SİSTEM NASIL??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadPiggie -- 28 Ağustos 2015; 19:14:23 >
  • 2.el 2500k lı sistemlere yonel bence

• imzadaki sistemi yeni topladım ekran kartı hariç hepsi sıfır gta-5 orta ayarlarda kasmadan oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

2k çözünürlüklü monitörü olan biri neden böyle bir sistem toplasın?Bence bir yanlışınız var.

Arkadaşım nasıl böyle bir sonuca vardın hala anlamiş değilim.2.el almayı düşünüyordum,fiyatlar uçuk gelince 1600×900 sıfır monitör almaya karar verdim. (((DİSLİKE)))

• Cevap veren herkese teşekkür ediyorum.Bilgisayarımı herkesin verdiği tavsiyelere göre toplayacağım.Kasa hakkında yorum yapan arkadaşım var,kasayı değiştirdim.Çoğunuz i3 almamı önermişsiniz ve nedenini çok iyi belirtmişsiniz,i3 alacağım.Kingston ram almamı öneren vardı.Hepinize teşekkür ediyorum.Beğendiğim yorumlara like verdim.Nasıl olsa o kadar uğraşıp yazmışsınız,teşekkürler.Ellerinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Leqend. -- 29 Ağustos 2015; 2:25:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.