Şimdi Ara

Bu sistem nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd A6 6400 K x2 3.9 ghz 1mb fm2 hd 8470 Asus A58 M K DDR3 2133 mhz kingston 4 gb 1333 mhz ddr3 ram bilgisayarımda bir sıkıntı oluştu anakart ve işlemciyi degiştirmek zorundayım bunları sipariş verdik öyle çok fazla para veremem bilgisayarda sadece film izliyorum internete girlyorum sizce yeterli mi bu arada işlemciyi intel alacaktım ama fiyat çok yükseliyor eski sitemde şöyle işlemci intel core 2 anakart biostar p4m900 M7 Fe 7.1 ram 2gb ddr2 800 mhz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Film izleme ve internette gezinmek için yeterli gelir fazlasında gerek yok zaten

• Cevap için tşk zaten biraz araştırma yapmıştım film ve internet haricl kullanılmayacksa anakart ve işlemcilere 100 lerce dolar vermeye hiç gerek yok sonuçta bunlar ömürlük degil eninde sonunda bozuluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

Cevap için tşk zaten biraz araştırma yapmıştım film ve internet haricl kullanılmayacksa anakart ve işlemcilere 100 lerce dolar vermeye hiç gerek yok sonuçta bunlar ömürlük degil eninde sonunda bozuluyor

Rica ederim

• Bilgisayarlardan pek anlamıyorum size bir soru daha sormam lazım şimdi bilgisayar sürekli reset atıyordu teknik servise götürdüm anakartta sorun var dediler ve bununla birlikte işlemcinin ve ram degişmesi lazımmış bilgisayardaki işlemciye uygun anakart zor dedi sanırım anca ikinci el bulursak ama onada ben güvenemem dedi ben açıkcası bunu pek anlamadım anakart degişince işlemcide degişmesi zorunlu mu çünkü daha öncede anakartımı degiştirdim ama işlemci degiştirilmemişti bana bunu bi anlatabilir misiniz

• Anakartın eskiyse, o işlemcinin satışı muhtemelen 4-5 yıl önce durdurulmuştur.

Bu durumda tek çaren ikinci el olur.

Yani evet, yeni soketlerin tamamında cpu değişimi de zorunlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

Bilgisayarlardan pek anlamıyorum size bir soru daha sormam lazım şimdi bilgisayar sürekli reset atıyordu teknik servise götürdüm anakartta sorun var dediler ve bununla birlikte işlemcinin ve ram degişmesi lazımmış bilgisayardaki işlemciye uygun anakart zor dedi sanırım anca ikinci el bulursak ama onada ben güvenemem dedi ben açıkcası bunu pek anlamadım anakart degişince işlemcide degişmesi zorunlu mu çünkü daha öncede anakartımı degiştirdim ama işlemci degiştirilmemişti bana bunu bi anlatabilir misiniz

Eski anakarta uyumlu işlemci anca 2. elde bulunur.Eski anakartınız ddr2 ram desteklediğinden elinizdeki ramlerde ddr2 ram şu an piyasada ddr3 ve ddr4 anakartlar satılıyor bu yüzden ramde değişmek zorundasınız.Daha önce aldığınız anakart işlemcinizle uyumludur o yüzden değişim olmamıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtopyadan Bu Sistem Nasıl?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizden bir konuda daha tavsiye istiyorum ben şimdiye kadar işlemci olarak intel kullandıgım için amd le ilgili pek bilgi sahibi degilim ama internetten okuduklarıma göre işlemci biraz sesli çalışıyormuş birde stok fan çok iyi olmadıgı için geçi internette gezerken yada film izlerken sessiz çalışır diyenlerde var ama bilgisayarı almaya gittigimde orada bir bakarım ses durumuna eger çok rahatsız ediciyse sizden tavsiyem çok pahalı olmayan daha sessiz çalıştıracak fan tavsiyesi istiyorum

• berrakk B kullanıcısına yanıt
    Madem internet ve Film gibi Seyler Yapicaksaniz AMD Athlon 5350 Size Cok Yeticek'tir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 8 Kasım 2015; 19:42:02 >
  • bilgisayarı bugün aldım ama şöyle bir sıkıntı var neden kaynaklandıgını çözemedim internette sayfaları gezerken sanki biraz takılıyormuş gibi geldi
    birde canımı sıkan bir durum var servis xp yüklü olan bilgisayarıma windows 7 yüklemiş bana sormadan bende neden böyle bir şey yaptın dedim işte microsoft artık xp desteklemiyor sorun yaşarsınız felan dedi iyide ben 10 senedir xp kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir şey olmadı zaten bi internette geziyorum film dizi izleyip ders çalışıyorum yaptıgım bunlar ayrıca elimde xp cd var en azıundan bir durum oldugunda kendi formatımı atıyordum şimdi en ufak bir şeyde servise götür ver 40-50 tl windows 7 ye pek alışacak gibi görünmüyorum ben daha sonra başka bilgisayarcıya götürsem bunu windows 7 den xp ye geri çevirebilirler mi merak ediyorum
  • berrakk B kullanıcısına yanıt
    Geç cevap oldu ama bir dahakine alıntı yaparsan bildirim gelir bana w7 ile devam et.Eğer sorun çıkarsa w7 isosunu bir flash belleğe kopyalar tekrar format atarsın istersen iso dosyası linki gönderebilirim

• anakartın xp driverı olup olmadığına bakın, varsa sorunsuzca kullanılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.