Phenom II X4 940 SAPPHIRE PURE CrossFireX790GX AM2+ SAPPHIRE HD4830 GDDR3 1GB CORSAIR 2 GB XMS2 800MHZ DDR2 CL5 COOLER MASTER RC-690 600W WD 500GB 32MB SATA2 7200 Rpm Caviar Black Harddisk LG 22" W2242S SAMSUNG SH-S223 22X DVD
Sistemi dün vatan bilgisayardan aldım. Yaklaşık olarak 8 saat aralıksız oyun oynandı ve bir problem olmadı. Ancak sistem boşta iken işlemci 38-44, oyun oynarken ise 48-59 derece arasında sıcaklıklara ulaşıyor. Uzun süredir dizüstü kullandığım için bu değerler normal mi değil mi bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Biraz daha düşük olmasını beklerdim ama normal sıcaklıklar.
Sistem güzel hayırlı olsun ancak o sisteme sanki o kart olmamış performansı yüksek bir kart ama o sisteme HD4870 falan daha iyi giderdi sanki
quote:
Orjinalden alıntı: Cqr24
Sistem güzel hayırlı olsun ancak o sisteme sanki o kart olmamış performansı yüksek bir kart ama o sisteme HD4870 falan daha iyi giderdi sanki
Ekran kartı arttıkça fiyat artıyordu, orta halli birşey olsun dedim. Bir sorum daha var yukardaki o resimde işaretlediğim 1.07 değeri herzaman kırmırmızı yazılıyor ancak diğer değerler siyah. Bunun bir önemi var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme