ram simdilik 4 gb gerekirse ileride bir 4 daha alirim.
Sistem nasil? Kasa 500W (Gercek?) + Guc kaynagi 600W gereginden fazla mi?
Bi de bazi tavsiyelerde islemci sogutucusu gozume carpti fakata bazilarinda yoktu? Bunda sisteme islemci sogutucusu gerekli mi? icinde mi olur? donanim pek bilmem bi yardim ederseniz sevinirim.
600w 80+ alın.
quote:
Orijinalden alıntı: talatcaner
600w 80+ alın.
80+ ne anlama geliyor? terimlere biraz yabanciyim ben. baktim ismi gozume guzel gorunen kasayi sectim aslinda
quote:
Orijinalden alıntı: meanyack
quote:
600w 80+ alın.
80+ ne anlama geliyor? terimlere biraz yabanciyim ben. baktim ismi gozume guzel gorunen kasayi sectim aslinda
verimlilikdir 80+ google da biraz araştırırsan bilgi sahibi olabilirsin..
kasa.atx.0747 Kasa THERMALTAKE VJ65021N2E WINGSRS 201 SIYAH PEAK 500W KASA 96,39 USD + KDV kasa.pwr.0261 Power Supply LC POWER 600W/650W 80+ PSU 64,68 USD + KDV
Bu parçaları bir daha incele istersen,aynı sistem içinde neden birlikte kullanılmaz?
quote:
kasa.atx.0747 Kasa THERMALTAKE VJ65021N2E WINGSRS 201 SIYAH PEAK 500W KASA 96,39 USD + KDV kasa.pwr.0261 Power Supply LC POWER 600W/650W 80+ PSU 64,68 USD + KDV
Bu parçaları bir daha incele istersen,aynı sistem içinde neden birlikte kullanılmaz?
Anladigim kadariyla ATX kasaya bu psu olmuyor ama bilmiyorum maalesef. :( Valla bulmaca gibi olmus google'a da ne yazacagimi kestiremedim.
Neden hocam?
kasa.atx. seçiminde, içinde zaten Power Supply var,yani ilk seçiminde güç kaynaklı bir kasa seçmişsin,sonra ekstradan bir güç kaynağı daha eklemişsin
Bunun içinde'' kasa.atx.0747 Kasa THERMALTAKE VJ65021N2E WINGSRS 201 SIYAH PEAK 500W KASA 96,39 USD + KDV '' güç kaynağı var zaten
quote:
kasa.atx. seçiminde, içinde zaten Power Supply var,yani ilk seçiminde güç kaynaklı bir kasa seçmişsin,sonra ekstradan bir güç kaynağı daha eklemişsin
Bunun içinde'' kasa.atx.0747 Kasa THERMALTAKE VJ65021N2E WINGSRS 201 SIYAH PEAK 500W KASA 96,39 USD + KDV '' güç kaynağı var zaten
ama 8 cekirdek ve ustüne bir de bu ekran kartına kasanın 500 watt gücü yeter mi?
O yüzden güç kaynağını 600w 80+ seçmenizi öneriyorum,güç kaynaklarını incelerseniz 80+ işareti olanlar aldıkları enerjinin büyük bölümünü ileterek tasarruf yapmanızı sağlar.
ram simdilik 4 gb gerekirse ileride bir 4 daha alirim.
Sistem nasil? Kasa 500W (Gercek?) + Guc kaynagi 600W gereginden fazla mi?
Bi de bazi tavsiyelerde islemci sogutucusu gozume carpti fakata bazilarinda yoktu? Bunda sisteme islemci sogutucusu gerekli mi? icinde mi olur? donanim pek bilmem bi yardim ederseniz sevinirim.
Bu PSU bu ekran kartına yeterli gelmez. Bu bütçeye zaten bu kasada uyduruk kalır. Aşağıdaki önerilerden birini değerlendirin..