Şimdi Ara

Bu Sistem Nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oskurrr

ben sizin yerinizde olsan ssd almaz işlemciyi i7 yapmaya calısırdım ... ha bütçe düşürmek istiyorsanızda ssd yi cıkartın size ahım şahım fark yaratmayacak çünkü

İşlemci
    İntel
    Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci 653

Anakart
    MSI
    Z97 GAMING 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) DVI&DP 457

Ekran kartı

Asus
    GTX780 DirectCU II GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı 1436

Ram
    G-skill
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 247

KAsa
    Xigmatek
    ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX PENCERELİ 496

SSD
    Samsung
    120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD 213

Toplam = 3502

i7 olarak ne alabilirim? i5 yetmez mi?

• Albert Camus kullanıcısına yanıt
    Dostum i5 isteklerini karşılayacaktır bütçeyi uçurmana gerek yok.

Gtx 8xx serisi de hatalar dolu bir seri olacağına inanıyorum ilk başlarda. Sonradan alınabilir. İlk bir kaç ay Türkiyeye girmez zaten. Yurtdışından getirtilir.
    BEn olsam ssd yerine işlemciyi i7 yapardım. BEnce ssd çok aman aman bir parça değil. zaten 120 gb sistem kurucaksınız sonrasında sürekli c den diğer hdd ye aktarım yapıcaksınız dolmaması için. işte acılıs kapanıs süreleriniz 5-7 saniye hızlanıcak oyun ssd de ise oyun loadingleri 5-7 saniye daha hızlı olacak vs vs vs... dediğim gibi sistemin maliyetini düşürmek istiyorsanız ssd yi cıkartım 3300 civarına gelir sistem...

yok bütçe sıkıntı değil derseniz ben olsam ssd yi çıkartır. Core i7 4790K alırdım i5 de işnii görür i5 + ssd mi i7 mi tercihine girersek ben i7 tercih ederim olay budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 17 Ağustos 2014; 1:53:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

BEn olsam ssd yerine işlemciyi i7 yapardım. BEnce ssd çok aman aman bir parça değil. zaten 120 gb sistem kurucaksınız sonrasında sürekli c den diğer hdd ye aktarım yapıcaksınız dolmaması için. işte acılıs kapanıs süreleriniz 5-7 saniye hızlanıcak oyun ssd de ise oyun loadingleri 5-7 saniye daha hızlı olacak vs vs vs... dediğim gibi sistemin maliyetini düşürmek istiyorsanız ssd yi cıkartım 3300 civarına gelir sistem...

yok bütçe sıkıntı değil derseniz ben olsam ssd yi çıkartır. Core i7 4790K alırdım i5 de işnii görür i5 + ssd mi i7 mi tercihine girersek ben i7 tercih ederim olay budur

i7'nin artısı ne olacak peki?
    daha iyi daha güçlü dolayısıyla ileriye dönük bir işlemciniz olur... oyunlarda 1 fps arttırabilir oyun konusunda cok fazla + getirmez...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.