Şimdi Ara

Bu Sistem Nasil Arkadaslar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben Almanya da yasiyorum burada danisabilecegim pek kimse olmadigi icin forumdan yararlanmak istedim kendime uygun guncel oyunlari yuksek goruntu kalitesiyle oynayabilecegim orta halli bi Gaming Pc almak istiyorum,kendim toplatma durumum yok cunku butcem el vermiyo fakat burada ikinci el temiz kullanilmis kasalar cok uygun fiyatlara satiliyo yada ben oyle saniyorum ve bu konuda sizden yardim istiyorum ben burada internetten buldugum urunleri buraya yaziyim sizde lutfen bana bildirin al yada alma diye ve nedeninide yazarsaniz cok sevinirim.

Bir satici benim Acer Aspire E1-571g Laptop umla Gamer PC takas etmek istiyo,kisi tam detayli bilgi girmemis ama yazdiklarini buraya yaziyorum bana yardimci olursaniz sevinirim

Ultra High End Gamer PC

Amd Bulldozer fx6100 6x3,3GHz
    16GB DDR3 Corsair Ram
    XFX Ati Radeon HD6870 1GB 256mbit cift fan
    500GB Toshiba SATA3
    Xigmatek Asgard Kasa

Adamin pek bilgisi yok sanirim bunlari yazabilmis

Bilgisayardan bekledigim guncel oyunlari ultra secenekte olmasada yuksek ayarlarda kasmadan skinti cikarmadan rahatca oynayabilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihDRMZ -- 7 Eylül 2013; 20:13:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihDRMZ

Merhaba arkadaslar ben Almanya da yasiyorum burada danisabilecegim pek kimse olmadigi icin forumdan yararlanmak istedim kendime uygun guncel oyunlari yuksek goruntu kalitesiyle oynayabilecegim orta halli bi Gaming Pc almak istiyorum,kendim toplatma durumum yok cunku butcem el vermiyo fakat burada ikinci el temiz kullanilmis kasalar cok uygun fiyatlara satiliyo yada ben oyle saniyorum ve bu konuda sizden yardim istiyorum ben burada internetten buldugum urunleri buraya yaziyim sizde lutfen bana bildirin al yada alma diye ve nedeninide yazarsaniz cok sevinirim.

Bir satici benim Acer Aspire E1-571g Laptop umla Gamer PC takas etmek istiyo,kisi tam detayli bilgi girmemis ama yazdiklarini buraya yaziyorum bana yardimci olursaniz sevinirim

Ultra High End Gamer PC

16GB DDR3 Corsair Ram
    500GB Toshiba SATA3
    Xigmatek Asgard Kasa

Bilgisayardan bekledigim guncel oyunlari ultra secenekte olmasada yuksek ayarlarda kasmadan skinti cikarmadan rahatca oynayabilmek.

Uzun vadeli olmaz ama şimdiye kadar çıkan oyunları high da oynatır yani.İşlemci eklerseniz buna 8320 falan o zaman daha uzun ömürlü olur tabi fiyatına göre konuşmak lazım ne kadara gelecek ki bu size ?

• laptop ile takas edicem bunu 450 euroya almistim simdi etsin etsin ikinci eli 300euro eder yani 300euro ya gelicek bu arada ben almanyadayim ve takasi burada yapicam onuda haber vereyim bide uzun vadeli olmamasinin sebebi neden dolayidir hocam nesi iyi degil sistemin ben hic anlamiyorumda
  • quote:

laptop ile takas edicem bunu 450 euroya almistim simdi etsin etsin ikinci eli 300euro eder yani 300euro ya gelicek bu arada ben almanyadayim ve takasi burada yapicam onuda haber vereyim bide uzun vadeli olmamasinin sebebi neden dolayidir hocam nesi iyi degil sistemin ben hic anlamiyorumda

Hocam aslında işlemcinizi 6300 yapsanız ekran kartınıda 7950 yada 7970 yapın 2-3 yıl oynarsınız rahat 6300e bir O.C yaparsınız kebap
  • Sgns12 kullanıcısına yanıt
    bu hazir sistem hocam ikinci el olarak aliyorum elimde malesef pek secenek yok sizce bu sistem nasil bana getirileri ne olur hangi oyunlari hangi seviyelerde oynayabilirim bilgi verebilirmisiniz?
  • quote:

bu hazir sistem hocam ikinci el olarak aliyorum elimde malesef pek secenek yok sizce bu sistem nasil bana getirileri ne olur hangi oyunlari hangi seviyelerde oynayabilirim bilgi verebilirmisiniz?

Hocam laptopundan çok daha iyi oynatır bazı oyunları yüksek ayar oynarsın bazılarını orta.Bence rahat oynatır.
    tesekkurler hocam cevabin icin o zaman gonul rahatligi ile laptopumla takaslayabilirim degil mi?
  • quote:

tesekkurler hocam cevabin icin o zaman gonul rahatligi ile laptopumla takaslayabilirim degil mi?

Ona "Ultra High End Gamer Pc" yazan birisiyle gönül rahatlığıyla takas yapmamalısın Bütün parçaları tek tek kontrol etmeden yapma hiçbir şey.
  • quote:

Takasla hocam laptop o pc nin %10 u kadar anca performans verir.Adam gibi oyunu bu pc de oynarsın.Ancak parçalar ne kadar sağlam bilmediğim için sistemi bir test et ondan sonra al sıcaklık değerleri v.s olsun bir bak.
    alıcagım bilgisayari nasıl kontrol edebilirim arkadaşlar inanin hiç bilmiyorum bi yardımcı olabilirmisiniz neler yapmam gerekli?
  • quote:

alıcagım bilgisayari nasıl kontrol edebilirim arkadaşlar inanin hiç bilmiyorum bi yardımcı olabilirmisiniz neler yapmam gerekli?

PC YE CPU-Z VE GPU-Z PROGRAMLARINI YÜKLE RESMİNİ ÇEK BİZE GÖNDER YADA BAŞLAT>ÇALIŞTIR>dxdiag yaz resmini çek her şeyin bize gönder.
  • quote:

Merhaba arkadaslar ben Almanya da yasiyorum burada danisabilecegim pek kimse olmadigi icin forumdan yararlanmak istedim kendime uygun guncel oyunlari yuksek goruntu kalitesiyle oynayabilecegim orta halli bi Gaming Pc almak istiyorum,kendim toplatma durumum yok cunku butcem el vermiyo fakat burada ikinci el temiz kullanilmis kasalar cok uygun fiyatlara satiliyo yada ben oyle saniyorum ve bu konuda sizden yardim istiyorum ben burada internetten buldugum urunleri buraya yaziyim sizde lutfen bana bildirin al yada alma diye ve nedeninide yazarsaniz cok sevinirim.

Ultra High End Gamer PC

16GB DDR3 Corsair Ram
    500GB Toshiba SATA3
    Xigmatek Asgard Kasa

türkiyede bile 450 euro (2.5 tlden 1012.5 tl yapar türkiyede bile daha iyisi bu fiyata toplanabilir . yurt dışında iseniz o fiyata belki 7850 li sistem bile toplanabilir

• O zaman etmiyim ben hic takas madem dandik bi sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.